kör bara

Haha.. Jag orkar inte med denna dagen. Har förlängt mitt liv med åtta år, har skrattat sen jag vaknade typ. Som pricken över i:et på allt så råkade jag precis limma fast mina ögon och tappa en flaska vin på golvet. Jag har förlorat minst en timme på att försöka få tillbaka mina ögon och en halvtimme till åt att torka vin. Ingen aning hur jag lyckas men nu äntligen kan jag lämna mitt hem och bege mig mot lite afterwork. Efter det kör vi kickad förfest (utan något vin att dricka), och sedan gästar vi xoy ikväll. Har hört att det ska vara en vettig DJ där ikväll. Malin fyller år förresten, det är därför vi får gå all in på en torsdag.

PUSS OCH KRAM!


beach 2011

Det verkar som att det blir jobb och Skåne i sommar. Slipper laga mat varje dag, wooop woop! Och så får jag hänga med mina fina vänner. Jessica har redan lovat mig många festkvällar i både Helsingborg och Malmö och mamma har lovat god mat! Kommer dessutom kännas skönt att vara på plats innan Farahs bröllop i juli. Sen i augusti väntar Göteborg. Kan nog bli bra ändå! :) See you soon darlings. Puss & godnatt.


dagens confessions

Jag älskar livet, men livet är fan ingen lek längre. Önskar att jag var 16-17 igen. Falskleg och smygkörning. Mamma, märkte ni någonsin den där repan på bilen? En gång handlade jag på systemet med min vän Cassandras leg också, lätt som en plätt gick det att blåsa systemet tyckte jag. Och en gång fick jag inte åka till Danmark och festa, men vi tömde en flaska tequila och stack ändå. Vilka rebeller. Livet var grymt då. Man var ung, dum, smart och hade inte en enda cellulit. Det roligaste minnet jag kommer ihåg var när jag och mina äldre kompisar försökte komma in på ett uteställe i Helsingborg med 20-årsgräns. Jag lyckades ta mig in och mina äldre vänner stod utanför och fattade inte hur skitungen jag hade gjort. Jag tyckte det var tråkigt utan mina vänner så jag hittade en kille på dansgolvet som såg lagom kriminell och villig ut. Han hjälpte mig att öppna nödutgången för mina vänner och vi hade en underbar kväll. Haha, det är nästan inte ens kul att festa nowadays, man kommer in så lätt. Det var naajs när man fick kämpa lite! Det var väl dagens confessions..

Jag sitter på högskolan och önskar att livet var sådär lätt igen! Fast det kanske det fortfarande är, jag vet inte. Min hög med räkningar bara växer, CSN-lånet tickar, jag försöker plugga men har tankarna åt 1000 olika håll, mat är dyrt, kläder är fina, jag behöver ett jobb och jag vet aldrig vad jag ska laga för mat. Jag är tvungen att dejta tvättstugan oftare än vad jag dejtar någon annan. Solen skiner, men jag sitter här med en dator och bok. Ändå kan jag inte hjälpa att jag älskar livet, det kunde varit värre på många sätt å vis, eller? Puss och kram.


Sanda, Dardan och 16-åriga jag på en två år för tidig studentresa (!)

om att vara blond

Hårfärg är ett evigt problem för mig. Blir fan aldrig nöjd. Eller så blir jag nöjd men tröttnar efter ett tag. Nu sitter jag med färg i skallen för typ ettusenåttahundratredje gången och jag känner hur det börjar se väldigt mörkt ut. Jag får alltid panik och sköljer direkt för att sedan ångra mig att jag inte lät det sitta i längre. Men nu sitter jag här, och känner hur jag sakta men säkert förvandlas till brunett igen.. Fan, man har kul som blond! Haha! Men jag är faktiskt snyggare i lite mörkare hår, det är bara att konstatera. Hur gärna jag än vill vara blond! Jaja, nu ska jag skölja. Håll tummarna.




sweetnos

När jag ser den här bilden vill jag bara ta mitt pick & pack och flytta till Göteborg, NU! Galet att man kan vara såhär söt.


27 mars 2011

Igår var vi på fest för att fira Wadi som har fyllt år och hade inflyttningsfest. Fast han hade den hos någon annan. Haha, iallafall.. Det blev en utgång efteråt med Nina och Huyen. Trixade till mig lite gratis inträde men sedan blåste bartendern mig inne på stället. Jag blev arg och han blev arg och det blev en hel grej. Bartendern kallade på massa vakter, men jag stod på mig. En tjej måste ha sina principer! Idag blir det städ, plugg och kanske att äta något ute. Det är inte tid för mig att lyxa till något just nu, men komigen det är söndag.. Puss & kram.


Wädi & jag! Han var tvungen att ha på sig hjälm!


Suddig Nina, Frida, Jag & Huyen! Jag har färgat mitt hår lite lite mörkare, orkade inte gå runt och se ut som en sliten Britney Spears i håret längre, haha.


23 mars 2011

Heeeeej!

Lite vår är allt som behövs, så blir livet underbart igen. Tack gode gud att vintern ser ut och vara över!! (kommer säkert börja snöa imorn bara för att jag säger såhär..)

Idag har jag skrivit ut CV:n som en jävla galning, tagit på mig en kavaj och nu drar jag till Göteborg. Jag är alldeles för sent ute för att söka sommarjobb, men jag ska fan ha ett. Jag har haft sån jävla tur med jobb, hoppas inte att lyckan har tagit slut cuz I need one more than ever this time. Puss & kram!

 


22 mars 2010

Hej bloggis. Jag sitter i skolan och har inte ett så spännande liv just nu kan jag lova. Jag sitter med matematiska formlar och så tränar jag på högskoleprov som är svårare än matte. Då är det illa.. Men jag är lycklig_tjej anyway. Solen skiner, livet är nice. Då kan man inte klaga. Jag längtar tills i juli då jag kan hänga på min takterass!! Awesome awesome. 
 


HEJ JESSI, I MISS YOU


glad_tjej

Hektisk dag.. Jag fattar fortfarande ingenting, helt plötsligt har jag en EGEN lägenhet i Göteborg. Den är liksom min, helt galet. Jag fick den, var och skrev på kontraktet idag. Blev lite skakis precis när det skulle skrivas på, kändes som att någon skulle rusa in genom dörren när som helst och ge ett bud till men nej.. It's mine.

Jag flyttar i juli, det kommer ju bli världens bästa födelsedagspresent ever. Alla planer i sommar om resor hit, resor dit kommer ju få ställas in, men det känns såå skönt ändå. Nu har jag mitt eget place istället. Det tar mig 4 minuter att gå till centralstationen och ungefär lika lång tid att ta mig till min syster & mina systersöner. Dör lite.
Är Västra Götalands gladaste tjej idag! Och så vet jag ju var jag hamnar i höst. Puss och kram.

jag är skakis

Mina armar gör ont & händerna darrar. Vet inte om det är på grund av kvällens träning (jag körde lite Krav Maga idag), eller om det beror på att jag är så jävla nervös. Imorgon blir jag med ny lägenhet, eller utan.. Hur det än går så kommer jag fortsätta leta ny lägenhet till nästa termin, men den här är liksom the shit. Kan berätta mer när jag vet mer, men det var verkligen längesen jag var så här skakis. Det är budgivning och så, och det är verkligen sjukt hur 2 minuter kan kännas som en evighet när man håller på med sånt här.. Jag ska göra 100 situps och sen ska jag försöka koppla bort tankarna & sova.

Håll era tummar på att jag blir Västra Götalands lyckligaste tjej imorn!

Älskar min mamma förresten. Så mycket att ord aldrig ens kan försöka förklara.

you're easy to love

Tack underbaraste Jessi för i helgen + idag.. Volim te ♥




fatass

Jag rullar.. Jag, Jessi och David checkade in på Eeast's sushibuffé nyss. Vet inte hur många bitar vi åt men vi rullade iaf ut. Har ätit så mycket nu när Jessi har varit här att det kommer få bli detox igen känns det som..

Typ såhär har helgen sett ut.. Jag rullar!










bästa söndag.

 

Igår tog jag med Jessi ut en sväng i Borås. Vi hann med Viskan, Vimmel, Xoy och Grand på en och samma kväll. Jessica höll på å bli galen och knocka alla dj:s överallt. Haha, dom spelar bara house här, det är helt galet.. Nu ska vi umgås & hugga en trerätters. PUSS!

 




11 mars 2011


Imorgon kommer bästaste Jessica till mig, jag längtar galet!! Det tog mig över 2 år att hälsa på henne när hon bodde i Norrköping, tur att hon inte är lika seg my sweetheart.

Idag har jag varit på Jensen's och sedan tog jag mig till skolan. Detoxen fick ta slut. Men den varade iaf i 11 dagar, så det är ju grymt. Kan ju faktiskt inte vara på diet nu när Jessi kommer.. Måste ju ta henne till Eest's sushibuffé :)

Igår var kickat. Det var en känd breakdansare på xoy (aka David) haha. Jag dör lite av tanken och av kvällen i övrigt igår. Har gått runt och skrattat heela dagen verkligen. Hur fan kan det hända så mycket skumma grejer? Haha, jag och breakdance-bästis sviker inte torsdagar i Borås iaf!





running wild.

'

Bra kväll. Eller? Nja, jag fick leva som en 15-åring all over again. Fast när jag var 15 hade jag tillochmed mer frihet. Nu har jag en överbevakande "storebror". Emma, vem fan äru med, vad hålleru på med.. Okej, min kväll blev sådär. Haha, men ändå skit bra. PUSS & GODNATT!

awesome

Ni vet det här med detoxen som skulle pågå i 2 veckor med endast frukt, grönsaker och soppor? Det har gått 10 dagar nu och det känns grymt. Igår kväll tränade jag dock rätt hårt och åt bara frukt efteråt.. Det kändes när jag vaknade i morse! Till middag åt jag grönsakssoppa.. La till lite torsk, eftersom att jag var extremt hungrig.. Gott & kalorisnålt.

Det roliga är att nu vrider man och vänder 87 gånger på det där kexchokladet på ica.. När man ser att ett kexchoklad innehåller ungefär lika många kalorier som man får i sig på en hel dag, eller när man inser att man måste springa en timme för att förbränna det, så fuskar man inte. Man fuskar mer med mat; typ att äta lite fisk eller att äta en extra frukt eller soppa. Men man fuskar liksom inte och köper en påse lösgodis.. FETT ovärt!!! (Nu måste jag bara stå för dessa ord under en längre tid också..)

Världens enklaste grönsakssoppa. Broccoli, blomkål, morötter, lite vatten, grönsaksbuljong. + torsk.


välkommen till världen knubbis!

Igår kväll föddes min systerson nummer 2. 10 fingrar, 10 tår, helt frisk och en liten tjockisbebis. Han vägde 4640 g, vilket är en hel del.. Jag förstår att min kära syster hade det tufft, haha.. Är så glad! Imorgon ska jag få träffa knubbis, kan knappt vänta. Hur kan man älska någon man aldrig har sett så här mycket? Sjuuukt :)


Mosters fina knubbis!


love it.


Fruktsallad efter träning; blåbär, hallon, vindruvor, grapefrukt.


Kan inte förklara hur skönt det kändes med karateträning ikväll! Det var egentligen hemskt, kunde knappt andas redan efter 15 minuters träning. Det känns i lungor och bihålor att man har varit sjuk, men det känns grymt i kroppen iaf! Att träna karate är så grymt för mig. Jag kan förbanna sporten och tröttna 100 gånger om, men i slutändan så är jag alltid lycklig efter en karateträning. Jag kommer nog aldrig att släppa karaten helt, är man fast så är man! Godnatt people.


9 mars 2011

Jag sa att jag skulle börja gråta ifall det började snöa idag, och jag lovar att jag grät inombords idag när jag vaknade och såg vädret ute. Detta är inte kul längre! Men jag vägrar klaga. Idag verkar det som att jag kommer bli moster ännu en gång.. Jag går bara runt och väntar, känns som att bebis kommer närsomhelst. Idag har jag hunnit med plugg, inget annat.

Igår införde jag och David en träningsregel. 90 situps, 90 benlyft & 50 armhävningar VARJE dag oavsett what. Så nu är det dags för mig att sätta igång med detta och med Dino Merlin i bakgrunden. Sedan snabbar jag mig till karateträningen och kör ett efterlängtat pass. Hade inte kunnat hitta på något annat bättre i världen än att fightas idag.. Det är en sån dag.

Puss & kram




internationella kvinnodagen

Dagens frukost, havregrynsgröt med blåbär & te.

 

Efter en veckas detox så tyckte jag, för första gången ever, att gröt smakade riktigt bra. Det kändes som lyx att käka gröt liksom. Det kanske inte är så illa med detoxar ändå. Jag har varit grym, det enda jag har syndat med är vin. Dumt, men det är också det enda. Solen skiner idag, jag går ut och njuter lite på vårt tak här ute nu. Sedan är det schooltime. Puss och grattis på internationella kvinnodagen alla girls.


we're looking for something dumb to do

Tar en jätteliten pluggpaus för att visa lite fler bilder från idag tillsammans med Lina, Celina, Louise och Niklas. Fler soliga dagar, tack!
















fina fina solen

Söndag och sol. Vilken grej. Jag blir en helt annan människa så fort solen tittar fram. Jag blir verkligen från svart till vit. (Inte bokstavligt, men det går inte att uttrycka i ord på ett lättare sätt!) Idag har vi på Sparregatan suttit på vårt lilla tak och tittat ut över Borås, druckit kaffe och pratat om vår crazy kväll igår. De spontana kvällarna är ju verkligen alltid dom allra bästa.

Vi började på Viskan, var meningen att vi skulle dricka en kaffe och gå hem. Men Viskan bjöd på livemusik så vi liksom rycktes med i stämningen! Vi avancerade strax till vin (fan, detox) för att sedan gå vidare till Vimmel och till sist hamnade vi såklart på xoy! Igår var det grym musik, för första gången & jag var riktigt nöjd!

NU: PLUGGA!


Celina & jag idag!



PUSS & KRAM!

ingen bebis än...

-2 kg på 6 dagar + att jag mår awesome utan allt skit man brukar stoppa i sig.. Detox is the shit! Nu gäller det bara att bli 100% frisk tills på måndag så att träningen kan göra sitt också! Nu ska jag stoppa lite musik i öronen och ta en lång promenix, för att sedan fortsätta mitt lördagsplugg!

Idag önskar jag mig att mitt nya systerbarn ska ploppa ut!!!!!! Kom nu bebis, alla längtar efter dig. Ha en mysig lördag all of you secret readers! :)


Steve Jobs

Lyssna på det här. Inspirerande & grymt.. Keep looking, don't settle. Stay hungry, stay foolish, vilka ord!


handsmycken


Asos.com

Handsmycken måste vara det finaste som finns. Armband och konst i ett. Fan, vad det är vackert! Smycken överhuvudtaget. Kläder och skor i all ära, men smycken är ändå roligast. Godnatt!

4 mars 2011




Det går bra nu.

1: Har precis rensat ur hela min garderob. Det är svårt att rensa. Men jag har verkligen varit hård mot mig själv nu och rensat ur ALLT jag inte har använt på ett tag. Vad jag ska göra med det är ett problem, men jag löser något.

2. Idag har varit dag 4 på min lilla detox. Jag håller mig fortfarande till planen för er som undrar. Bara frukt, grönsaker, bär, färskpressade juicer och smoothies. Och massa te of course. Idag fick jag en liten kött-attack och blev så brutalt sugen på en stor köttbit och lite kladdkaka som efterätt.. My god vad gott det hade varit men NEJ.

3. Jag känner mig FRISK. Helt återställd. Jag har köpt vitaminer.. Massa.. Typ för hela mitt csn, men nu tänker jag inte bli sjuk mer. Har bland annat skaffat MIVI TOTAL som är grymt! Nu tänker jag fan fightas. Längtar tills nästa vecka ska starta så jag kan kicka loss på karateträningen och köra ett pass på Fightgym. Hälsan är helt klart det viktigaste. Man ska vara SÅ glad att man är frisk och ta hand om sig.

4. Plugget är svårt. Det känns omotiverat och tråkigt. Jag läser ämnen som jag inte är ett dugg intresserad av och det går inte att tvinga sig själv till att låtsas att det är kul iheller. Tycker man inte om det så gör man inte, jag valde fel men jag väntar till hösten och slår på stort då istället. Måste hålla ut och plugga lite, lite, lite till nu bara. Sen kommer sommaren och hösten och förhoppningsvis bättre tider! Jag är glad! Ska bli så jävla utbildad och duktig och rik en vacker dag, jag LOVAR!

Och märker ni förresten att det är en sen torsdagskväll men att jag sitter hemma? Är ni inte stolta över mig? Jag vilar upp mig och dansar hemma istället. Det är inte som xoy men det funkar faktiskt. Och dessutom så är det bättre musik här! Haha.. Godnatt och glöm inte, det är utsidan som räknas men insidan som avgör! (Vet inte varför men jag ville bara få med det)

PUSS

 


2 mars 2011

Hej allihop! Idag är det dag 3 på min lilla detox och det fungerar oväntat bra. Igår var det värst.. Då ville man bara springa ner till Jensen's och beställa deras största biff med extra bearnaisesås, haha.. Men jag höll mig till planen.

Bara frukt, grönsaker och juicer. Det är först idag som det börjar gå lite bättre. Idag var jag tvungen å handla och det är alltid värst, det är då man tvingas möta allt gott, haha! Men det gick bra, jag gick därifrån med precis det jag skulle. Massa frukt; äpplen, apelsiner, grapefrukt och bananer.. Lite grönsaker och massa hallon och blåbär. Köpte med mig lite apelsinjuice från brämhults också, så att jag har i några dagar. För mig är färskpressad juice det lyxigaste som finns. Finns ingenting bättre!

Jaja, nu ska jag gå ut en sväng med Malin. Idag har varit den värsta bihåleinflammationsdagen EVER! Det känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. Måste få lite frisk luft känner jag, detta känns inte så bra.

Idag är det förresten beräknat att mitt andra systerbarn ska ploppa ut! (haha).. Varje gång mobilen har låtit idag så hoppar jag till och tror att jag ska bli moster idag. BÄBIS KAN DU KOMMA SNART? Är nyfiken på hur du ser ut och vad du har mellan benen och hela den där biten.. Snabba snabba dig please!

Puss!




så mycket man borde



Ni vet.. Man oroar sig för mycket. Vissa nätter kan man inte sova för att man har så mycket tankar och så mycket attgöra-listor, att det ibland blir helt omöjligt att kunna släppa allt & bara somna. Man får köra på när man vaknar istället liksom. Jag funderar på det här med hösten, kan inte släppa det. Var kommer jag hamna egentligen? Okkeeej, sova NU.


detox och städ

Förresten.. Nu när det är 1 mars och allt så passar jag på att ha lite vårstäd här hemma. Dessutom har jag planerat att storstäda mig själv också och köra lite detox de närmsta 2 veckorna! All skit ska ut ur kroppen. Mat är jätteviktigt, jag om någon är väl medveten om det, men ibland kommer man bara till en gräns då man känner att man vill "starta om". All stekt mat, all kött, alla tillsatser, gamla mediciner.. Jag vill bli av med allt, så jag har bestämt mig för att köra på lite grönsaks- och frukt-detox. Igår åt jag väldigt lite för att försöka vänja kroppen. Kan erkänna att det känns jobbigt men jag tror faktiskt på att den som har svårast för att klara av fasta också har mest behov av den!

Innan alla börjar ifrågasätta detta (min sjuksköterskekompis, min dietistsyster, doktorwannabes och alla andra som tycker att det är en sjukdom att inte äta kött haha) så vill jag bara poängtera att jag inte gör detta för att gå ner i vikt. Jag om någon vet att träning är det enda som fungerar när man vill bli av med kilon.. Detta handlar mer om att jag har känt mig krasslig och sjuk större delen av vintern, fått magkatarr, känt mig stressad & för att jag vill rensa ur det som kroppen inte verkar gilla. Jag har ordnat mig ett bra detoxschema nu, om ifall att det är någon annan som vill joina mig på detta! :)

Tänk på att den som h






Fruktsallad på grapefrukt och apelsin, färskpressad citronjuice till det.






Råa grönsaker. Broccoli, spenat, rivna morötter och gurka.

 

 

 

 

 


våren 2010

 

Våren 2010 var grym. Jag hade verkligen skitkul. Den 1 mars förra året bodde jag och fem andra tjejer i ett kollektiv. Vi hittade alltid anledningar till att fira allt möjligt! Antigen för att någon fick ett nytt jobb, eller för att någon kommit in på någon utbildning, eller helt enkelt att det var fint väder ute eller för att någon var lite extra glad! Saknar alla reaggeklubbar Lovisa ville dra med mig på, och alla "gå-ut-och-ta-en-öl, bara en" som Laila var så bra på.

 

Jag hade liten reunion med galningarna Wali, Towa och Adam som var och hälsade på mig i Skåne förra året i mars. Vi drog till Köpenhamn och festade med resten av Wipeout-gänget. Sedan drog vi oss vidare till Malmö och fortsatte att umgås lite. Jag tror inte att jag någonsin slutade skratta under dessa dagarna & jag kan säga att det var TUFFT att gå och jobba som en normal människa efter dessa dagarna. Det var svårt att bete sig normalt, haha..

 

Saknar alla powerwalks i Göteborg och i Landskrona med Sofija. Saknar våra kollektivfester och vattenpipekvällar. Saknar Göteborg, men jag är säker på att en vår i Borås kommer bli bra. Bara det blir lite sol snart! 1 mars idag ju, det börjar närma sig, wohoho!

 

Nu ska jag hugga tag i böckerna i några timmar framöver!

 




RSS 2.0