liljor & tatueringar




Liljor alltså! Världens finaste blommor. Köpte en bukett till min kära mamma idag, varje dag är mors dag istället för en gång per år tänkte jag.. Liljor är galet underbara och jag känner bara en person som inte tycker likadant. Min syster Sabina säger att dom luktar kiss.... Förstår inte, kommer aldrig förstå... :(

Ps. Louise: varje gång jag känner doften utav liljor så tänker jag på Cannes och ditt mysiga place. Har på något sätt förknippat liljor med Frankrike & dig! Puss frugan!

Ps2. Idag hade jag en tatueringstid som jag så fint blev tvungen att avboka. Jag fick inte tatuera mig för min mamma.... Jag orkar inte se några tårar så jag ska försöka övertala henne i några år till.. Har bara försökt de senaste 4, men jag får kämpa vidare....


Juliaresan

Har suttit och lipat lite till den här videon. Har också skänkt hundra kronor. Hundra kronor är ingenting. Men om alla gör likadant så blir det till slut mycket pengar. Länka vidare & ge lite pengar. Alla bidrag är bra. 25 kronor blir också mycket, om alla hjälper till.


Sångstund med keka


Jag har redan listat ut mina älsklingars favvomusikgenrer. William kommer bli en balladkille.. Kanske klassisk musik iofs, det är nästan lite Beethoven över honom faktiskt. Alvin däremot.. Jag låter bilden tala för sig själv. Hårdrock?



Jessi og jeg

Jag å min underbara Jessi hade en helt underbar promenix idag. Så fint landskrona är på sommaren! Vi gick en runda och sen tog vi båten en sväng och såg solnedgången. Sååå romantiskt!


Ute och leker

Gick ut en runda med Alvin idag och lekte. Han fick låna en äldre killes BMW. Alvin ville ha på sig säkerhetsbältet men den äldre killen sa att man inte behöver det.. Sen visade han Alvin hur styr ratten med bara ena handen och Alvin gjorde så klart det.
Sen satte dom igång bilen och den körde iväg på riktigt! (ni kanske kam se min chock framför er - sånna leksaker fanns inte när jag var liten!!) Den kan gå ännu fortare sa killen till oss...

Vet inte om det är så bra att hänga i Landskrona allt för länge...


17.05.2012

Hej bloggis.

Idag har jag inte gjort något alls! Har varit på utbildning i Köpenhamn hela veckan och imorse när jag vaknade upp så kändes det som att jag hade blivit påkörd i sömnen! Heeelt slut. Det är nästan värre att sitta still och lyssna än att jobba fysiskt hårt ibland! Ang jobbet på Kastrup så känns det riktigt roligt! Vi hade som sagt utbildning denna veckan och av oss 20 som blev utbildade så har några utav oss blivit utvalda att gå vidare och utbildas för lite fler arbetsuppgifter. Jag blev en utav dem, så hela nästa vecka kommer också att bestå av utbildning.

Tror att jag inte kunde ha önskat mig ett roligare sommarjobb, allt känns riktigt bra! Det känns bra att få spana efter terrorister istället för att vika kläder hela dagarna.. Och mina arbetskompisar är roliga! Försöker verkligen lära mig så mycket danska som jag bara kan, och det går helt okej. Jeg taler næsten flydende ;)

Och imorgon får moster Emma och Nani besök av världens finaste grabbar Alvin & William. Deras mamma å pappa har beslutat sig för att åka på weekends på vars ett håll så moster är överlycklig för att vi ska få busa och ha lite FF!


Isak

Idag var vi hemma hos Suada och hade kalas för hennes lilla sötnos Isak! Gulleplutt. Och sen vill jag officiellt säga att jag kommer bli gudmor till många barn inom kort. Jag förväntar mig det. Och eftersom att jag inte fick vara tärna på en viss persons bröllop så förväntar jag mig ännu mer från dig. Mhhmm... Inga namn nämnda.

Hursomhelst, grattis på 1årsdagen till Isak!! :)








home gym


Jag vill bo vid vattnet och ha ett hemmagym. Jag ger det 3 år, max.


Kastrup hela sommaren



Idag fick jag förresten jobb på Kastrup! Börjar redan på måndag med utbildning, så det är snabba ryck. Trevligt tycker jag. Fast jag tycker även att det är väldigt tråkigt att jag söker ETT jobb med förhoppning om att slippa jobba (..och ha lite sommarlov istället!) men resultatet av EN jobbansökan, ihopslängd lite fort, så får jag jobbet som förstör hela min idé om sommarlov.

MEN nu ska vi vara positiva! Längtar mest efter att få gå upp halv 5 och kunna sluta tidigt. Så att man hinner känna på lite sol den här sommaren. Om det nu blir någon. Puss.


fail


Gick till gymmet. Peppad. Allt kändes bra! Körde tills jag inte kunde stå på mina ben....


Sedan kom jag hem.. Mamma har varit på g. Det är kanelbullar ÖVERALLT! Känns lite jobbigt det här.


Kubanska odörer


Häromdagen åkte jag tåg hem från Köpenhamn och träffade en äldre herre som frågade om vägen, och om vilket tåg han skulle ta, ifall han behövde biljett och ifall det tog en halvtimme till Göteborg. Skrev ett inlägg om detta och berättade massa om den här mannen från telefonen, men så dog den precis när jag skulle uppdatera och sen var det inte kul längre. Men jag kan berätta lite snabbt nu, för det var en rätt rolig gubbe. Han bodde i Sverige för 35 år sedan och åkte iväg på semester till Brasilien. Men när han väl kom till Brasilien så insåg han hur dåligt och kallt det var i Sverige så han stannade kvar med bara ett pass och badbyxor. Nu var han tillbaks efter 35 år och skulle hälsa på lite vänner. Han hade bara tshirt på sig och undrade ifall det inte var varmare i maj, det hade jag trott sa han. Med sig hade han en liten tygväska och kubanska cigarrer. Och just det, i handen höll han några skrynkliga lappar med telefonnummer till vänner han skulle hälsa på.

Vill du låna min mobil undrade jag? Ja tack, sa han. Jag har faktiskt ingen med mig. Sen tände han sin kubanska cigarr precis när tåget kom.. Ojoj, jag får skynda mig sa han och blåste kubansk rök på hela mig. Hela jag stank Kuba. Men han var väldigt trevlig och chill med livet! Det roliga med den här historian är att det inte räckte med att jag skulle få stinka Kuba hela dagen, nej, som grädde på moset så kom det en äldre dam med ett marsvin och satte sig brevid oss på tåget. Hon undrade ifall hon kunde ställa sitt marsvin brevid mig. Efter ett tag så tror jag att marsvinet passade på och gjorde nummer två därinne.

Anyway, tänkte bara klargöra varför jag luktade kubanskt marsvin i måndags om det var någon som råkade gå förbi mig.

Nu ska jag träna ihjäl mig!

Skåne

Så fort solen kommer fram så börjar man leva igen.

Tyvärr varar ju aldrig sol-lyckan så länge i vårt land, men idag står solen på för fullt så vi kör vår Landskrona reunion #2 på 261 idag igen! Igår satt vi ute tills vi blev utslängda, jag och Amela njöt av en Corona och Mirjam drack sin cola. Edona kom i stickad tröja, hoppas hon lärde sig en läxa.

Vi tar säkert ett glas vin idag om jag känner Edona rätt, och fortsätter njuta av solen. Ikväll blir det träning och imorgon står Malmö på schemat. Vet inte vad jag mer ska säga förutom att jag önskar att livet alltid kunde vara fullt av fria stunder! Semester och all inclusive.



RSS 2.0