tuesday







Tre veckors karateträning och jag är rädd för mig själv!! Efter SM blir det lite baletträning. För att balansera det hela eller så..

taggad tjej

Heeeeej! Jag borde sova men jag kan inte lägga mig tidigt så det är lika bra att ge upp. Idag har jag jobbat och efter jobbet körde jag ett härligt karatepass. Det har blivit mycket karate nu de senaste 2 veckorna och jag har gått runt och mått så jävla bra! Kan inte förklara hur skönt det är att få träna igen.. Jag blir en helt annan människa, tänker helt annorlunda, orkar så jävla mycket mer och äter så jävla mycket nyttigare. Jag är inte ens sugen på godis eller vin?!

Ska. Aldrig. Sluta. Träna. Igen!!!!!!!!!!!!

Det var allt för mig. Har inte så mycket kul att skriva. SM om 4 dagar och det är det är nästan allt jag tänker på just nu. Imorgon blir det dubbelpass, gym på morgonen och karate på kvällen. Sista träningen på onsdag och sen tänker jag åka till Sthlm och ta det lugnt på torsdag, fredag. Hör av mig normalt igen när jag har guldet. TAGGAD TJEJ!! PUSS

Wednesday

Är i Lilleby och leker med två små huliganer.


Bloggat från mobilen

Idag är jag riktigt irriterad. Av ingen anledning men idag är bara en sån dag då man hade kunnat skrika åt vemsomhelst eller störa sig på vad som helst. Och så har jag känt för att gråta hela dagen. Helt utan anledning. Sitter på bussen hem från Torslanda och funderar på vad fan det är för fel på mig, och kommer på det i samma sekund. Det brukar kännas såhär en gång i månaden för en tjej som mig. Och säkert för många andra tjejer.. Det är synd om oss!

Sjukt att kroppen kan reagera såhär och göra såhär. Måste investera i lite PMS-tabletter snart.. Nu är jag på väg mot kviberg och karateträning. Är så jävla trött idag att jag hade kunnat åka hem och lägga mig direkt, men jag tänker fan köra!! Puss och kram


Vilse

Åkte vilse när jag var på väg till Kungsbacka. Hur lyckas man? Nu sitter jag här någonstans.


dagens

Glömde nästan berätta om min goda gärning idag. Köpte en latte på Espresso House när jag gick förbi Centralstationen på vägen hem från jobbet idag. När jag gick ut så stod en hemlös och tittade in mot caféet. Han fick min kaffe! Och han blev så galet glad. Tror jag ska börja göra en dagens goda gärning oftare!


min helg







= tjockishelg. Men man måste älska tjockishelger. Denna veckan är det hårdträning som gäller. Karateträning måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Det blev tillochmed mer än vad jag hade tänkt mig.. Nästa vecka blir det måndag, tisdag och sedan åker jag iväg till Sthlm på onsdag kväll och tar det lugnt inför SM på lördag. Jag längtar ihjäl. Ska äta lite ananaspaj till nu så jag blir ännu starkare. Puss

fredagsfight

Nu har jag tvättat, städat, lagat lunch och strykt karatedräkten. Iväg på lite fredagsfighting nu fram till ikväll. Idag tänker jag fan inte låta benen vika sig! Bjuder på min favvolåt här under, höj & enjoy.


fredag



Frukost klockan 12. Jag ställde inget alarm igår eftersom att jag la mig rätt tidigt.. Tänkte att jag skulle vakna upp mycket tidigare men nope.. Är ledig denna underbara fredag och vaknar 12.. Dåligt!! Har tusen grejer som ska fixas idag. Städ, tvätt (då snackar vi MYCKET tvätt), shopping, träning och ikväll blir det bästa fredagsmyset! På lördag blir det lite jul på liseberg och fest på kvällen. Söndag är det dags för jobb igen och bio på kvällen. Inte likt mig att ha allt så planerat men nu så :) Puss och kram!

Dålig kondis

Jag överskattade min kondition! Är på väg hem från en karateträning. Sitter på spårvagnen och vet inte om jag ska stretcha eller gråta. Har redan tränigsvärk.. Det är som att få ett slag i ansiktet när man trodde att man var i okej form men i själva verket visade det sig att man flåsade som en 80åring. Fy fan. 2 veckor kvar till SM...... Omg


jag har sömnproblem

Jag kan inte sova.. Tror att jag har sömnproblem. Tror att jag alltid har haft det faktiskt. Sova själv är dessutom det värsta, då har man inte ens någons andetag att somna in till, allt är helt knäpptyst. Förutom min knäppa kyl som har börjat göra massa knäppa ljud, tror att det ekar där inne. Det går verkligen inte att somna!! Jag längtar tills på fredag, då ska jag somna bättre. Men inte ikväll nej, ikväll vill inte riktigt.

Godnatt eller något, nu ska jag kedjeröka. (skoja mamma)


18 days

18 dagar kvar till karate SM och det blir min första tävling på 2 år typ. TVÅ ÅR? Vart försvann två år? Det är helt galet att tiden går så fort. Jag kan inte förklara hur glad jag är att jag äntligen är igång igen, det behövs just nu. 18 dagar, 8 karatepass och resten kommer bli egen spänst- och konditionsträning. Det kommer i princip den enda träningen jag kommer ha kört inför SM, men jag känner inte ens att jag behöver mer. Jag är så sjukt taggad att det kommer få väga upp för min kassa förberedning.

Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag saknar ihjäl mig efter alla tävlingar utomlands. Och mest av allt; alla festerna efter tävlingarna!! Man måste ju mixa nytta med nöje, annars går det aldrig :) Det går nog inte att förklara hur det ser ut när man stoppar alla karateutövare från alla världens länder i ett och samma rum. Folk med blåtiror och fläskläppar överallt, en och annan med krycka, men ALLA dansar järnet och kraschar ofta stället. Karatefylla är ett alldeles perfekt ord!


















Haha, dessa bilderna är från min sista tävling i Österrike typ november 2009. Kan ha varit den stördaste kvällen i mitt liv.. Ingen ser klok ut, men det är skitsamma :)

tattoos

















önskelista till tomten


Zlatans självbiografi, @ CDON.

@ H&M

@ H&M home

@ H&M home

@ H&M

@ Chilli stores


@ Victoria's secret

om kedjerökning, karate och söndagar

I inlägget före detta så publicerade jag en text från Michaela Forni's blogg. Den har ingenting med mig och göra, jag tycker bara att hon skriver fint, så jag diggar henne och hennes blogg. Hon är bra på det där med att skriva när det gör ont liksom. I allafall, tänkte bara klargöra att det inte hade med mig att göra så det inte missuppfattas fler gånger än när min mamma ringer till mig och är helt hysterisk.. "VADÅ KEDJERÖKTE?!!"

Så morsan och alla andra kan ta det lugnt. Jag går upp ofta mitt i natten nuförtiden, men då tränar jag slag och sparkar inför SM om 3 veckor.. Är så taggad och imorgon ska jag träna med en ny klubb här i Gbg.

Idag är jag pigg och min evighetslånga förkylning börjar typ släppa? Woho! Så idag blir det städ, tvätt och matlagning!! Varje gång det är söndag och man behöver göra sånt man inte vill, så tänker jag bara på att säkert 99% i Sverige måste göra exakt samma grej.. Tänker man så, så känns det genast lättare! :)

Jag har fryst mitt medlemskort i muay thai nu pga att jag behöver träna karate inför SM och är skitledsen för att jag inte fick använda mina nya thaishorts så mycket :/ i januari ses vi igen, can't wait!


stunder


By Michaela Forni. Så bra!

 

Det finns de stunder som är hundra procent perfekta. Där man är helt och håller lycklig. De stunder där man plötsligt inser att jag hade inte bytt ut detta ögonblick mot något i världen. Det värmer kroppen och lägger sig som ett tryggt täcke runt hjärtat. Så ibland kan man bli så fruktansvärt ledsen eller panikslagen när man är mitt uppe i den stunden för man vet att den kommer ta slut. De är sällan långvariga, stunder fungerar ju inte så. De tar slut. Som det mesta i livet.


Jag tror vi måste sluta vara rädda för att de ska ta slut. Jag tror att vi måste köra på, njuta för allt vi kan och sen när livet känns tugnt kan vi blunda och minnas exakt hur lyckliga vi var i dessa stunder.


Jag brukar samla på mig de där stunderna. Vet att de behövs vid andra tillfällen. En gång somnade jag av att någon höll min hand så hårt, så hårt. Kände hur blodet började pulsera och fingrarna blev vita. Som om han just i det tillfällen ville ha mig precis så nära som det bara går. Tänkte på när jag var barn och alltid höll mammas hand när jag skulle somna eftersom jag tänkte att jag då skulle märka om hon släppte den och försökte smyga upp. Precis så höll han min hand. Och jag lät honom hålla och strök med tummen över hans fingrar så andades jag in hans andetag och lyssnade till hans sömn. En alldeles perfekt stund.


Sen finns det andra stunder. När man mår helt åt helvete. Hade en sån i lördags natt när jag kom hem. Det kändes som om någon rispade under min hud. Jag låg i min säng men kunde inte somna, minuter blev timmar och jag ville bara pressa naglarna in i min hud tills jag hade rivit upp hela skiten. Gick upp och kedjerökte ett gäng cigaretter och skrev en obegriplig text om oförklarlig sorg.


Sen blundade jag och tänkte på när någon låg och höll min hand så hårt och nära. Så somnade jag. Och det är okej att fly till drömmarnas land innan man faktiskt sover ibland. Tänka på de stunder där vi har mått som allra bäst när vi befinner oss i stunder vi mår som allra sämst. De lyckliga stunderna kanske går över snabbt men det betyder inte att de inte är långvariga, vi kan faktiskt spara dem och plocka fram dem när de behövs igen. För de gör det.


7 november 2011


Man fattar liksom aldrig hur bra eller fint något är just i samma stund som det händer. Det är alltid när man tittar tillbaka som man förstår. Har totalt glömt att jag har en blogg och att jag borde uppdatera den på sista tiden, så här är lite bilder från i höst. Det är mysigt med höst och det står jag för, men det är bra om det inte blir kallare än såhär, för det är rätt mysigt just nu. Puss.

















Denna bilden togs när vi skulle se Rihanna i globen, som sket i att uppträda för oss!! :(

Nalani


Det KAN vara så att vi är de stoltaste mostrarna i hela världen. Vår lilla krigarprinsessa Nalani. Sååå mycket kärlek.


RSS 2.0