fredagsinspiration

Den här bilden ska få inspirera mig för resten av mitt liv! Självklart är det snyggt att vara skinny, för dom som kan. Haha. För oss andra är det kanske bättre att sikta in sig på ett mål som det här istället.


every womans right

Må gud förbjude varje kvinnas rätt att shoppa.

 

Jag önskar att jag kunde visa er allt jag har köpt idag, men jag kan inte.

 

Nummer 1. Min mamma kommer få en mindre hjärtattack och ringa mig tills jag svarar.

Nummer 2. Fan jag vet inte men det var meningen att jag skulle börja spara pengar.

 

Jag skyller på att jag slutar på Zara snart och att jag måste få använda mitt personalkort fullt ut under den här sista tiden. Nej men, skämt å sido. Jag köpte riktigt bra grejer idag! Visar någon gång när det känns lite bättre. Kläder är lycka för mig. Och varje människa borde få ha rätt att vara happy!!!!!!

 

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag JOBBA och TRÄNA. Min träning har ni inte fått läsa om på ett tag. Det beror på att jag inte har tränat. Annars vet ni att jag är igång och skryter så fort jag har en bra period. Men de bra perioderna kommer tyvärr och går.

PUSS & GODNATT


w e e k e n d

Göteborg på våren.

 

Vet inte varför man lämnar något sånt! I fredags drack vi lite mojitos och dansade all night long på Tranquilo. Igår var det lönelördags-jobb och efteråt drack jag och Lovisa och några till lite vin å pratade om livet. Idag har jag jobbat å hängt på stan/fikat rundor resten av dagen. Bra weekend och våren är äntligen här!

 

Och nu sitter jag här med min högskoleprovsbok. Får inte mycket gjort så jag fick en ångestattack för att jag ska dra ifrån min lägenhet. Ville bara lägga mig ner på golvet och krama det. Aaaaaaaaaah. Livet!

Puss.


Happy friday!


Fredag. IGEN! Fan vad tiden går fort alltså.

Jag är ledig idag och det känns så klart underbart. Valde verkligen rätt dag att sova ut på. Vaknar klockan 12 med 800 missade samtal och solen skinandes. Med en hel hög räkningar att betala och viktiga mail, samtal och grejer att ta tag i. Gjorde en stor frukost/brunch och satte mig och ÄNTLIGEN är det mesta klart.

- CSNgrejer fixade
- Lägenhetskontrakt fixat (ska hyra ut min lägenhet!)
- Räkningar betalda. Massa andra papper klara.
- Massa stora stenar som jag har bärt runt på, borta!
- Utbildningar SÖKTA.
- Paris-resa, BOKAD.

Högskoleprovet kvar. Packa ihop alla kläder och grejer kvar. Göteborg, 3 veckor kvar. Sen blir det Skåne. Hela vägen hem till mamma och mina små darling friends hemma i Skåne. Det blir Paris nästan direkt med mina tjejer (LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!), sen blir det körkort (omg äntligen), det ska bli svart bälte i sommar (herregud, det var fan på tiden), det måste skaffas ett jobb i Skåne. Helst Zara, jag trivs väldigt bra - oavsett vad Uppdrag granskning säger!

Sorligt att lämna min lilla, fina lägenhet och Göteborg. Det är lite ångest om jag ska vara ärlig, men jag vet varför jag gör det och jag vet att jag måste göra det.. Det är så klart inte omöjligt att stanna kvar här i sommar, men ibland måste man tänka lite framåt och bana väg för framtiden som det så fint heter.. Och så är det ju bara för några månader, jag får tänka så istället!

Men ikväll är det faktiskt fredag och då glömmer man allt och bara finns!!!!! Ikväll blir det AW på Clarion Hotel och middag på Tranquilo med några jobbkompisar. Det kommer bli awesome. Jobb lördag, söndag.. Gött med helg!

P U S S!!!!!!!!!!!!!

Wiwi

På något sätt råkade min pluggdag sluta ute i Torslanda. Och istället för att plugga så pantade jag burkar på Maxi. Jaja. Och istället för att min blogg ska vara en hipp och flashig blogg så förvandlar jag den till en barnblogg. Men det får helt enkelt vara en barnblogg, för jag har världens finaste trollisar till syskonbarn.
William och jag har lekt idag. Och smygfotats när ingen har sett!

Måndag

Hej måndag!

Det finns en positiv sak med att jag har jobbat hela helgen, och det är nämligen att jag är ledig idag. Tror inte att ni kan förstå hur skönt det var att lägga sig utan att ens ställa klockan och bara få sova, käka frulle, duscha och klä på mig lååååångsamt. SKÖNT!

Idag och imorgon ska jag plugga. Stänger av hela världen nu. Mobiltelefon, dator, rubbet! Fick nyss panik när jag såg datumet. Det är dags för högskoleprovet snart ju!!

Tar med min termos och drar till biblioteket nu. Vet inte vad jag hade gjort utan KAFFE.


HEHE! P U S S!

Mami

Grattis på födelsedagen världens finaste mammis. Vad hade jag gjort utan dig? Du är bäst! Volim te.


mer söndagsmys


S ö n d a g

Vaknar och blir helt varm i hjärtat. Vi har tjejmys.


William fyller ett år


Fredagsmys

Fredagsmys med Bob. Charm-Bob!


New in.




Miniplaggen är till mina syskonbarn! Jeansskjorta strl 12-18 mån, leggings strl 6-9 mån. Från Zara Kids så klart. Zara kan ha den bästa barnavdelningen ever. Jag jobbar på barnavdelningen just nu och jag kan lätt säga att vårt barnsortiment knäcker de flestas! Lite dyrare än H&M, Lindex, KappAhl etc. men fräscht som fan!


Kaffe kaffe kaffe

Jag hittade ett ställe att hänga på med sitt plugg. Ett konditori på Kungsgatan. Detta är väl en av anledningarna till varför jag älskar Göteborg. Tillräckligt liten stad för att kunna ta sig fort till ställen men tillräckligt stor stad för att kunna vara anonym och själv på ett konditori. Tänk om man hade bott kvar i Landskrona och behövt sätta sig ngnstans där man kan få plugga och vara ifred? Till er som bor i Landskrona och vet vad jag snackar om; tänk att gå in på Maddes och ta en kaffe med sin bok? SJÄLV på Maddes!! Åh gud, det hade nog hamnat i lokaltidningen. Men nu sitter jag här och njuter iaf. INTE på Maddes då alltså, utan på ett konditori med massa gamlingar ;) Det är påtår på kaffet så jag tror att jag blir kvar ett tag. Stänger av min mobil medan jag är här för er som undrar. (Typ mamma!)

Ps. Nu måste ni väl älska min blogg? Såhär uppdaterad har den nog aldrig känt sig. Snart kommer det nog folk på stan och vill ta foto med mig för att jag har en blogg! Längtar.

Ps2. SKOJA!


En rätt så vanlig onsdag

Det är inte så fint väder idag. Inte bra men bra dag att ta tag i städ å tvätt å plugg inför högskoleprovet! (I'm doing it once again.)

Har hängt mina fina vänner Moa och Kajsa idag, har jobbat, shoppat presenter åt mina syskonbarn och nu ska jag försöka sätta mig ner å plugga. Kan inte gå hem, för då blir inget plugg gjort. Får se var jag tar vägen! Bytte precis om från jeans till kjol. Kände mig långkjolig idag. Bara så! Har på mig tröja å kjol från Zara. Halsband å jacka från H&M. Måste skaffa stativ till min systemkamera så att det här kan få bli en riktig blogg med ordentliga foton typ. P u s s.


O n s d a g

Frukost innan idag med bästa Moa & bästa Kajsa. Bra start på dagen.


Dr Martens





Mitt nästa skoköp ska få bli ett par vita Dr Martens. Ska bara vänta på lönen! Jag har ett par svarta fodrade, som jag har använt nu 2 hela vintrar i rad i princip. Och jag kommer säkert köra hårt med dem nästa vinter igen. Därför hatar jag när folk säger att Dr Martens är för dyra och när folk ska börja jämföra dem med converse-skor. Det går absolut inte att jämföra.

 

Dr Martens skor håller i evigheter, är snyggare, rejälare OCH framförallt; mycket skönare! Tror att de vita kostar 1400. Lätt värt när man kan ha dom hur länge som helst och utan att få ont i fötterna!


M å n d a g

Har ett kavajtips till er. Hade köpt den själv på studs men jag måste tänka lite ekonomiskt nu. Men för er som kan: köp! Lindex, 499 kr


s a t u r d a y n i g h t

Igår. Fin kväll. Var med Tina & Jenny och vi hamnade på Chez Amis för lite drinkar. Det var tydligen fri bar och fria drinkar för vissa en kväll som igår. Vissa dagar är jag glad att jag har blonda vänner. De fixar steken liksom. Efter Chez tog vi oss vidare till Lounge och hade en lyckad kväll. Denna vintern har jag inte tagit mig ut på party alls, så det var mysigt att få dansa av sig lite iaf. Kan tänka mig att det kommer vända nu när det blir varmare ute och när man slipper vinterjacka och så mycket kläder. Då kommer nog party-Emma tillbaks till sitt rätta jag igen. Can't wait. Mår oförskämt bra en dag efter fri bar förresten. Har jobbat och powerwalkat och haft stört mycket ork och energi. What's up with that?


Hade på mig svart top från Monki, skinnkjol från H&M och röd kavaj från Zara igår. Och så mina turkosa fjäderörhängen från Gina. Måste skaffa ett stativ så jag kan ta lite bra foton nu när den här bloggen är igång för fullt. Man kan ju inte göra saker halvt känner jag.


New dress

 


New dress, Bikbok, 499 kr. Mycket snygg!


fredag = bubbel


It's still friday

Har tjatat om att det är fredag hela dagen :) Men jag är så glad över att vara ledig och kunna njuta av en fredag. Speciellt när vädret har varit helt underbart. Jag är verkligen en lycklig människa idag! Känns skönt ska ni veta.

Började denna dagen med städ & en shoppingrunda. Hittade massa fint men f.å.r i.n.t.e s.h.o.p.p.a mer. Tänkte jag iaf, tills jag råkade hitta en underbar klänning på Bikbok som jag var tvungen att ha. Visar bild sen.

Har även fikat med en karatekompis idag. Hon heter Rim å driver ett eget företag där hon kör boot camp för folk som vill komma i form, här i Gbg. Sjukt inspirerande å driven tjej det där. Vill ni komma i form så googla RM bootcamp i Göteborg! Anyway, vi satt på Le pain francaise och önskade att vi var i Paris. Drack en hel kanna kaffe dessutom.

Nu är jag på väg till Torslanda för att hälsa på syrran å de små trollen. Fina fredag.


h a p p y f r i d a y


t h u r s d a y

Torsdag var det idag ja. Det betyder att det är fredag imorgon. Fredag & jag är ledig. Det ska bli så underbart skönt att ni inte förstår. Bara att känna lite, lite sol har gett mig ngn slags ny energi. Blir som en helt annan människa.. Men tror inte att jag är den enda! Imorse började jag jobba kl 7. Hoppade upp hur pigg som helst. Det har inte hänt på läääänge. Men nu så. I'm back!


RSS 2.0