måndag.

Jag har hamnat i en träningsperiod nu och är glad. När jag vaknar på morgonen så känner jag att jag vill träna, och när jag lägger mig på kvällen så vill jag sova så att jag kan vakna & träna. Jag tackar Onyx, gymmet jag tränar på i Borås. Dom har sjukt bra pass man kan gå på, varierat och dessutom så har dom två ställen man kan gå på = fler pass att välja bland. Det har gått för långt utan träning och blivit för mkt fest och goda drinkar. Det sätter sig där det inte ska sitta och när kläder som satt löst börjar sitta tight då är det dags att börja svettas, haha.

Jag trodde att jag var inne i en träningsperiod tills jag såg min vän Towas nyligen publicerade tränings- och kostinlägg. DÄR har ni inspiration till max! Idag har jag pluggat och nu behöver jag röra på mig. Snart ska jag, min kompis Malin och några andra köra ett boxpass på Onyx. Det är lite jobbigt att det är thaiboxning, box-pass och karateträning samtidigt på måndagar. Men box-passen på måndagar slår faktiskt det mesta, så det får bli det ikväll! Att sparka & slå är helt klart den roligaste träningsformen, try it!




30 januari 2011

Hej! Jag pluggar idag, det går bra! Skulle ha tränat idag, men kroppen gjorde för ont efter gårdagen. Jag hängde i över 2 timmar på gymmet och tränade typ allt. Hade sån träningsdag då man inte vill sluta, så det blev kondition i en timme och efteråt körde jag mage, rygg, armar. Idag gör det ont överallt och speciellt i magen, kan inte sträcka på mig. Har hört att ingefära ska hjälpa mot ömma muskler, det är ett hett tips.

Jag tar en plugg-paus nu och drar ut med Fadia på en promenad. Ska handla lite nyttig mat också tänkte jag. Men går självklart inte in i affären hungrig och utan en inköpslista. Sånt leder bara åt ett håll.



VILL DYKA! har ju inte berättat att jag dök i Egypten, jag trotsade alla haj-historier och vi tog oss ett dyk i Sharm el-sheikh! Det var såå kul och så grymt. Man tänkte iiiiiiiiingenting där under ytan, jag bara flöt runt bland fiskarna och tänkte att jag verkligen kände att jag levde.


Dessa sista dagarna har det ju flippat ut i Egypten (läs på Aftonbladet), det verkar verkligen vara kaos där nere. Tycker att det är så synd, nu när vi var där nere så pratade jag ganska mycket med folk därifrån och de var ledsna efter hajattackerna och efter terrorattacken i Alexandria, för de visste att det skulle påverka turismen. Som en man sa "vi håller i turismen lika hårt som vi håller våra barn". De vet att de är beroende av att folk reser till deras land. Och nu verkar allt flippa ut.. Såå synd, man önskar att man bara kunde stoppa all sådan skit i världen.


yesterday

Torsdagen innan en viktig intervju igår. Enda torsdagen jag tänker att jag verkligen inte ska gå ut, men så klart att man går ut ändå, det kommer alltid någon liten jävel som tvingar en att gå ut! Alltid alltid! Hursomhelst så var det kul att gå ut när jag väl kom ut.

När jag flyttade till Borås så klagade jag ihjäl mig på att uteställena stänger 2, men nu tackar jag Borås för att man faktiskt kan gå ut och festa och ändå få lite sömn även om man ska upp tidigt. Idag har jag varit uppe sen klockan 7. Hade en jobbintervju i morse och kunde så klart inte sova i natt! Fick smeta på lite concealer runt ögonen och gå dit och se pigg ut. Jag kommer gå som på nålar tills att jag får reda på ifall jag får det här jobbet eller inte. Hoppades egentligen inte på något från början, trodde inte att jag skulle ha tillräckligt med erfarenhet för jobbet men nu är jag så nära, jag vill jag vill jag vill!




Jag och italienaren, förfest & kycklinghjärtan! Najs kombo!


Jag, albanen och kinesen igår :)

söndag

Hellu! Så var även denna helgen avklarad! Åkte till Göteborg i fredags och har varit här och umgåtts med min stora syster. Har hunnit shoppa och igår var jag på inflyttningsfest som slutade med en utgång, men jag kan tyvärr inte avslöja vart, haha! Resten av helgen har jag fikat med syster och kusiner, vi har hunnit med god sushi, Espresso House och Le pain francais och så gick jag loss och köpte ett helt nytt jogging-set och nya joggingskor. Nu ska det bara bli PYTTE lite varmare så att jag kan få användning för grejorna & bränna bort alla fikor!! Idag kunde jag även inviga en ny skinn-jacka då det var plusgrader i Göteborg. Vår? Snälla? Åker snart tillbaka till Borås och skola igen, buhu!

back in Borås

Jag har varit i Egypten, kommit hem. Börjat skolan och nu är allt som vanligt igen. En månads ledighet bara FÖRSVANN. Gick fortast i världen. Igår satt vi klockan halv 12 hemma hos Fadia, jag, hon och Frida. Och helt plötsligt vill dom gå ut. Spontanaste kvällen EVER, jag gick från mjukis och tjocktröja till klar för utgång på 10 minuter. Alla som känner mig vet att detta är grymt för att vara jag. Nu ska jag städa och packa ner lite stuff inför en helg i Gbg. Ska umgås med min syster och imorn ska jag på inflyttningsfest. Ha en mysig helg everyone! PUSS



Jag med mina favvotjejer igår! Fan vad blond jag är, får en chock varje gång jag ser ett foto eller mig själv i spegeln.. Har haft nästintill svart hår hur länge som helst men i Egypten gjorde en frisör mig almost blonde :)

Snart snart snart..

Jag är helt besatt! Går in och tittar på vädret i Egypten kanske varannan timme. Jag måste sluta nu, det får bli som det blir, huvudsaken är att vi får liiiite sol iallafall! Just nu är jag hemma i Borås. Tyvärr visste jag ju inte att vår lilla resa till värmen skulle bli av, så jag hade typ ingenting att ta med mig, bara massa tjocka koftor och boots. Så nu blev jag tvungen att åka hem för å packa ner lite shorts, klänningar och bikinis. Tänkte passa på att storstäda och fixa här hemma nu, så det är fräscht när jag kommer hem igen. 2 dagar kvar nu, sedan blir det värme en vecka och efter det blir det back to reality på en gång med skola dagen efter! Är så glad att det äntligen har blivit vårtermin nu. Denna vintern har gett mig ordentligt med stryk, så nu kan det bara bli bättre. Och varmare! :)

Här under kommer lite foton från vår resa till Hurghada förra året. Nu när jag tänker på resan i efterhand så gjorde vi så himla mycket roligt på en vecka. Jag trodde att vi mest skulle hänga vid stranden och bara ta det lugnt, men vi hann mycket. Vi åkte på ökensafari, vi surfade, rökte massa vattenpipa om kvällarna, åkte på en båtutflykt, red kameler, shoppade & prutade och BÄST av allt: jag dök. Kan inte förklara hur rädd jag var precis innan vi skulle hoppa i vattnet. Satt där på kanten med tuber och grejer och jag var nära på att banga. Har aldrig varit direkt rädd för vatten, men att vara långt ute in the middle of nowhere, dyka ner flera meter under ytan när man aldrig har dykt förrut var scary. Men det var definitivt värt det, det är en av de bästa sakerna jag har upplevt, att simma bland fiskar och se allt där under. Kände mig som i en disneyfilm, haha. Röda havet var dessutom helt fantastiskt. Vill så gärna göra det nu igen, men jag är faktiskt lite rädd nu när man har läst så mkt om hajarna och om folk som har blivit attackerade. Om det är någon som vet mer om hajarna i Sharm el-Sheikh så får ni ju gärna berätta vad ni vet. Man har inte kunnat läsa om något på länge nu..
















Haha, ser man hur rädd jag var här or what?

Sharm el-sheikh!

Känns som att det var tusen år sedan jag skrev. Jag har jullov och har försökt att njuta av det! Åkte tyvärr på ngn sorts influensa innan nyår och låg däckad i flera dagar (inklusive nyårsafton).. Trodde aldrig att det skulle ta slut, men nu mår jag mucho mucho bättre! :) Jag är i Landskrona hos mamma och har min kusin här på besök. Idag har vi tagit det riktigt soft och hunnit se hur många filmer som helst, slåtts lite och ätit pistagenötter all day long! :)

Jag och min kusin har i flera dagar tittat efter någon resa till något varmt ställe och idag tog vi tag i saken och bokade resa till Sharm el Sheikh i Egypten! Sist jag var utomlands var Frankrike i maj och eftersom att jag är van vid att åka bort några gånger om året så har det börjat krypa i kroppen på sistone. Vintern har varit hård mot oss här i Sverige, så en liten resa till solen en vecka kommer vara så underbart, är riktigt glad! Jag, Jessica och Farah var ju i Hurghada vid denna tiden förra året, det var min första resa utomlands under vintern och det var så underbart att känna lite värme istället för kyla! Min kusin Nerin och jag testar Sharm el sheikh denna gången wooho! Jasmine från min gamla frisörklass är dessutom nere i Sharm just nu och henne kommer vi säkert hinna träffa lite, ska bli awsome.

Att vi dessutom ska bo på femstjärigt hotell känns HELT OKEJ!


Sharm el-sheikh


RSS 2.0