fix myself

Glad midsommar everyone.

Denna tjejen har precis tvingat i sig lite mat och lagt sig i soffan för att försöka få till en powernap. Jag känner mig helt förstörd och bränd, inifrån och ut. Ett år av åkande fram och tillbaka, ett år av studier, stress, flytt, jobb, fest, lite sömn, dålig kost och knappt någon träning har gjort sitt. Jag har krossat och förstört mitt eget immunförsvar och har inte tagit någon tid till att bli bra och ta hand om mig själv.

Jag är glad på riktigt i vilket fall som helst för att det har blivit såhär. När man är dum och envis så lyssnar man inte riktigt på vad andra runtomkring säger, man kör sitt race.. Tills man kraschar! Så nu gäller det bara att fixa ihop sig själv!


Ta hand om er alla och ha en grym midsommar! Lev för studen, men tänk på att man ska ta sig igenom morgondagen också :) Puss och kram ♥


Midsommar förra året! Ni skulle sett mig nu, haha..

22 juni 2011

Hej! Jag är i Landskrona. Det är höjden av lycka att vara här när alla friends kommer hemåt för att hälsa på från alla deras håll och kanter. Den 1 juli får jag min nya lägenhet och mitt nya jobb. Så skönt det ska bli att äntligen få vara i Göteborg på heltid, men nu ska jag njuta av Skåne fram tills dess. Puss & kram!

the art of life



När det inte funkar med kärlek, bli självständig. När det inte fungerar med studier, satsa på att bli bäst i något annat. När du inte trivs på ditt jobb, se till att skaffa ett nytt. När du vill resa men är fast på samma ställe, se till att göra varje dag till en semesterdag på ditt egna vis. När du vill ha nya kläder men inte har råd - köp, använd, fräscha upp och lämna tillbaka! (jag sa inte det där nyss va?)

När du är förvirrad, get yourself toghether.
När du är ledsen, get yourself together.
När du är gladast i världen, njut medan det varar.
Och viktigast, ifall ditt hår är långt - KLIPP INTE AV DET!

Puss & kram


miss you all the time.



Alvin. Även kallad AAAFIN!

jag är inte Lucy just nu.

Antigen är jag Lucy in the sky, högt över molnen.. eller så är jag nere under marken. Allt är så svart eller vitt. Ibland känns det som om man har allt, sedan krossas hela ens värld. Livet är väl så, det är inte så mycket man kan göra. Jag ger upp i några dagar och låter allting vila.. Sedan är jag Lucy igen.


RSS 2.0