få ihop allt.

Hej blogg.. Jag har inte haft så mycket datortid över nuförtiden. Det är svårt att hinna med på alla håll, men jag kan försöka uppdatera er om vad som händer. Sommaren är här imorgon, (1 juni är det sommar så klart), imorgon är det exakt en månad tills jag får min lägenhet i Göteborg.. Shit vilken känsla!

Det är även exakt en månad kvar tills min friend Farah ska gifta sig. Jag längtar tills hon ska stå där i sin klänning och med sin man (!!). Det kommer bli grymt. Har inte så mycket tid nu iheller, och inga roliga bilder att bjuda på just nu.. Men livet är iallafall härligt och skönt, jag är rödhårig och jag har fått jobb på ZARA i Göteborg.

Jag vet inte hur jag lyckas få alla jobb, mitt största problem är att få ihop tiden med viljan att jobba just nu. Kan inte jobba ihjäl mig iheller. Lite sommar måste jag ha. I höst har jag ingen aning om vad som händer.. VART KOMMER VINDEN TA MIG? Jaja, en dag i taget nu!

PUSS OCH KRAM

10 maj 2011


Ny livsregel: ha det så gött som det bara går. varje dag! Det funkar var man än befinner sig, gör bara det bästa av situationen. Puss!


RSS 2.0