I'd catch a grenade for you

Heeeeeeeeeeeeeeej.

Varför vaknar man tidigt när man inte ens behöver? Skumt. Frida sov hos mig inatt och ingen av oss kunde sova ordentligt. Hon, stackaren, var rädd för att hon hade glömt spisen på & drömde mardrömmar om att det brann. Så hon kastade sig upp för några timmar sen och åkte hem för att kolla så allt stod kvar. Vi får hoppas!

Jag har fixat med tråkigheter som tvätt och disk en morgon som denna. Men med Bruno Mars i högtalarna har det funkat rätt bra ändå. Han är så jävla bra och så jävla snygg. Har nog aldrig tyckt att någon är så snygg som Bruno. Tips om var man kan få tag i hans telefonnummer välkomnas.

Aja, egentligen sitter jag bara här och fördriver tiden och väntar på att klockan ska bli halv 12 så att jag, Celina, Camilla och Vickan kan gå och äta sushi-buffé på Eest. Den är gryyyyyyyyyyyym. Och jag har ätit havregrynsgröt och havre-knäckemackor i x antal dagar nu, är såå trött på havre just nu. Ge mig sushi. CSN har kommit, vi måste fira. Jag älskar att Camilla och Vickan inte ens gillar sushi men följer med för firandets skull.. Haha!

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash you did
To give me all your love is all I ever asked 
cause what you don't understand
Is I'd catch a grenade for ya 
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya 
You know I'd do anything for ya 
See I would go through all this pain 
Take a bullet straight through my brain 
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

21 november 2010

Shoho, just nu sitter jag hos syster i Gbg. I helgen blev det en tripp till Landskrona. Allt gick så fort, hann inte ens träffa mina vänner men jag hann träffa mamma, syster, systerson och kusiner så det blev en bra helg. Det här med att leva hälsosamt när man är hemma och hälsar på är ju bara totalt dömt att misslyckas. Mat, äppelpaj, kladdkakor, godis och choklad och jag vet inte allt hon plockar fram..
Imorgon följer Fadia & Frida med mig till gymmet och tränar ett Box-pass med mig. På måndagar är det egentligen karate-träning som gäller men jag känner för lite konditionsträning + ett boxpass imorgon, så vi kör nog på det istället!
Förra veckan fick jag verkligen tillbaka lusten för att träna. Den har varit spårlöst försvunnen ett tag och det har under en liten period varit en plåga att försöka tvinga sig själv till träningen. Jag tror nästan på att man måste låta sig själv ha sådana perioder och istället försöka hitta nya träningsformer man tycker är roliga. Träning ska ju vara roligt och man ska ju må bra utav att träna och längta efter nästa gång man ska ta på sig träningskläderna. Det känns som att det är många som glömmer bort att det är därför man skaffar sig ett gymkort eller ett medlemskap. Att man sedan bränner fett, ökar i muskler och dessutom gör kroppen en tjänst är bara bonus som följer med i paketet, så glöm inte att ha roligt!


Nu ska jag sova, är helt slut.
KISSES!

happy friday

Det kändes segt att ta sig upp ur sängen idag. Önskar att jag hade gått upp och haft mer tid på mig. Ska vara klar för att åka till Göteborg om en timme. Har inte gjort något - och ska hinna duscha, packa och förbereda mig för intervju. Snabba ryck nu. Ha en underbar dag!

Igår med mina lovers


utekväll!

Jag är stolt över mig själv när det gäller dagens träning. Mindre stolt över mig själv för att jag faller för grupptryck och tänker gå ut och dansa ikväll även om jag har hundra vettigare saker att göra. Blir dock inga drinkar eftersom att jag försöker träna, må bra och loose some fat.. Men jag vill bara poängtera att drinkar kostar 35 på torsdagar, så jävla synd att jag missar när det nästan är for free, men jag håller mig borta och försöker dansa bort tiden istället ikväll!

Dagens träning bestod av en timmes Bodypump-pass och en timme på löpbandet. Jag försökte köra lite intervaller, men jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att springa på löpband, och det känns som att knäna tar stryk. Jag höll ut en timme iaf. Det går bra nu! :) Aja, nu går jag ut.. Märkligt egentligen att jag inte röker, snusar eller knarkar så svag som jag är för folk och grupptryck, hihi. Puss puss.



Mat efter träning: äggröra, stekta champinjoner, keso och tomater och kryddor.


onyx


Nu går jag och kör lite bodypump på Onyx. Eller så springer jag lite på löpbandet, bestämmer mig när jag kommer dit!

dance to the beat

Att göra idag: tvätta, städa, plugga-plugga, träna på Onyx.

Det är egentligen torsdag i Borås och Club Pank, jag vill egentligen gå ut & studenta mig, men jag vill nog hellre vara pigg imorgon! :-)

 

Imorgon åker jag och Fadia till Göteborg, längtar. Jag var i Gbg förra helgen också, jag kan inte fatta hur snabbt en vecka flyger förbi, vart tar dagarna vägen? Jag åker dit för att jag ska på en intervju så då tänkte jag och Fadia att vi skulle ta oss dit lite tidigare och hinna kolla läget på Zara och Topshop. Sist jag var i Gbg så shoppade jag slut på mina pengar, men man kan alltid kolla runt lite! Jag funderar fortfarande på om jag ska åka till Skåne över helgen eller om jag ska stanna i Gbg/Borås och plugga (behöver verkligen göra det egentligen). Men vet inte alls, saknar mamma och Louise har födelsedagsfest - så vi får se.

 

Dagens mellanmål; knäcke med keso, tomat och avokado. Keso och avokado är mina nya lovers!


natti natti

Åhhhhh. Jag är så jävla trött nu att jag inte ens orkar lyfta mig och öppna dörren åt Celina som knackar, haha. Celina är min fina granne och jag vet inte vad hon vill men jag är helt jävla död. Måste samla lite kraft och gå till henne snart och se vad hon ville :) Ikväll tränade jag ett karatepass, var så sjukt trött men det gick bra.

Dagarna här går så himla fort, man hinner typ gå i skolan, plugga och träna eller ta sig ut på äventyr med Frida och Fadia :) Är så glad att vi har connectat, vet inte vad jag hade gjort utan Tripp & Trall här i denna staden!

Nu ska jag sova riktigt gott! Natti!



17 november 2010

Joggingrunda klockan 6, vilket sätt att starta dagen! Jag har aldrig varit för morgonträning och har alltid gillat att träna på kvällarna, vilket också har gjort att jag har svårt att varva ner och somna ibland. Så nu tänkte jag att jag skulle testa lite morgonträning och se vad som händer! Sprang en runda nyss med Dino Merlin och David Gray i öronen. Kallt och halt ute, men det funkade. Nu går jag iväg till skolan och lyssnar på föreläsningar i matte å fysik. Woho?

Havregrynsgröt med rivet äpple, kanel och russin + kiwi och te till breakfast!


16 november 2010


Förkylning is a bitch! Man blir så seg i kroppen och det gör ont att snyta sig efter 177 snytningar på en dag. Man vill helst av allt bara ligga kvar i sängen, köpa en fet påse godis och bara vila en hel dag. Men nope, i morse fick jag tvinga upp mig själv. Jag och Frida har nämligen bestämt oss för att börja leva lite hälsosammare, det kan behövas. Inge mera skräpliv alltså.

Jag tränade ett karatepass och ett styrkepass igår och idag ska vi göra lite kondition på Onyx. Onyx är gymmet jag tränar på och de har två anläggningar här i Borås. En utav anläggningarna är ett lyxgym och idag ska jag släpa med Frida dit och köra lite killer-kondition och sedan bara slappa i jacuzzi och bastu. Sedan blir det plugg hela resten utav dagen. Pusss puss!



Jag får fortfarande tvinga i mig havregrynsgröt och har fått tvinga i mig det sedan jag var 12 år, men med lite hallon och solrosfrön så känns det ändå helt okej. Det tar en halvtimme att få i sig, men det går :)

11 nov 2010

Nu är jag hemma från en mysig sleepover hos Frida. Jag mådde så jävla dåligt igår och hade all sorts värk man kan tänka sig på en och samma gång. Var hos Frida hela dagen och blev verkligen uppassad. Frida gjorde supergod mat, gjorde varm oboy och bjöd på lussebullar, satte igång sex and the city och andra bra serier. I morse fick jag dessutom god frukost, te och efteråt gick vi till skolan och försökte få lite fysik gjort. Jag måste säga att jag mår mycket bättre efter Fridas ompyssling, men är fortfarande riktigt seg. Så idag tänkte jag lyssna på kroppen och utan att få panik så ska jag lägga mig ner, vila, dricka te och plugga. Mår jag bättre så går jag och tränar ikväll.

Imorgon planerar jag att ta en tripp till Göteborg och hälsa på syster och systerson. Hade varit kul att shoppa lite när jag ändå är i Gbg. För typ pengar jag inte har.. Ska försöka fiska lite ikväll, se om jag har någon snäll familjemedlem.

Ha en underbar dag, puss.

motivation is what gets you going

Jag har mål i livet som jag har släppt för ett litet tag. Låtit det sova! Idag har jag haft en slapp-dag. Inte gjort så mycket. Kollat på serier och tv som de allra flesta i min ålder spenderar sina dagar med att göra. Läst lite, försökt plugga lite, gjort saker hemma och fikat med grannar. En skitmysig dag visst, och vi har många sånna nuförtiden. Men de sista månaderna har jag försökt komma på vad det är som saknas, för det har saknats något. Jag saknar känslan av att vinna och känna mig på topp. Jag är tävlingsmänniska, men jag har som sagt låtit det sova. Försökt titta på tv-serier som alla andra, men jag klarar inte av det. Jag saknar nervositeten, resorna, adrenalinet och hela känslan med att vilja vinna. Jag har saker kvar jag vill uppnå, jag vill inte sluta riktigt än!


9 november 2010

Vilken mysig dag jag har haft idag med mig själv, haha.. Jag fick ett städ/tvätt/matlagningsflipp idag.. Tisdagar alltså, händer bara då. Idag lagade jag köttfärsgratäng och fick en massa köttfärs över så jag satte Dino Merlin på högsta volym och satte igång och gjorde massa cevapcici. Gjorde tillochmed eget bröd på bosniskt vis à la 1995 och hade förkläde.. Skrattade ihjäl mig åt mig själv en stund! Nu har jag iaf mat i typ 10 dagar framöver, great!

Nu är det dags för att göra lite efterrätt. Tänkte bjuda mina söta grannar Celina & Fadia på lite kaffe å kaka. Vet inte vad som händer med mig, men jag får passa på medan jag har hemmfru-humöret. Det håller säkert inte i så länge!

PUSS!


happy days

Åh, kan inte förklara hur skönt det ska bli att sova ut lite inatt! Skånebesöket var underbart, jag kommer leva på denna helgen ett litet tag. Det var skönt att bara hinna se lite vänner, gå ut och dansa till tidig morgon, träffa kusin Sanda och sova bort en halv söndag. Frukost på Espresso House hann vi med och även lite fest på Tivoli och Tempel. Tivoli var kul typ år 2005, lika bra att vi inser att det är 2010 och yngre publik nu. JAG kände mig gammal där, tror aldrig att det har hänt förut men någon gång måste vara den första. Det var trevligt ändå - alltid trevligt med lamb-meat! Lördagen på Tempel var däremot suverän. Bra musik, bra tequila, bra folk och Helsingborg svek inte.

Jag längtar redan tills att det ska bli helg igen men tills dess väntar en vecka av mycket verkstad. Plugg, lite jobbsök (jag klarar inte av att vara fattig) och även massa träning i veckan. Hinner inte med så mkt karate, men ska försöka köra 2 gånger i veckan och resten av träningen får bli på Onyx. Vilket by the way är världens härligaste gym om ni frågar mig!


Lite bilder från helgen..








 




so happy

Idag har jag typ tvättat hela dagen.. Fick ett litet flipp och ville att alla mina kläder skulle vara nytvättade, så nu har jag rensat ur sommarkläder, och tvättat RUBBET. Tog sisådär en hel dag och jag är inte ens klar än! Aja!

För övrigt så tror jag att jag skriker av lycka snart. Imorgon åker jag och Fadia till Skåne för en helg av mys i Landskrona med mina Skåne-vänner, fest i Helsingborg med kusin Sanda, och antagligen bosnisk fest! (huuur länge sen?!) Självklart ser jag allra mest fram emot att få KRAMA mamma och äta lite av hennes mat!! Och LOUISE, tro inte att jag har glömt dig - vi ska fan kramas jag och du!!! :) Jag är så jävla lycklig inför den här helgen att det inte är sant.

En annan rolig grej; kanal 5 ringde till mig idag. Om 2 veckor ska jag gå på casting i Göteborg för ett program som kommer spelas in utomlands. Detta hade ju varit så underbart eftersom att jag hade gjort allt för att åka iväg just nu, men lider av syndromet fattig-student-utan-pengar-att-resa-för. Det hade varit så perfekt verkligen, men ingenting är säkert än.

Nu ska jag fortsätta min härliga tvätt. LOVE LOVE LOVE!


RSS 2.0