31 oktober 2010

Nu har jag precis kommit hem från Norrköping. Det känns fortfarande helt galet att kalla Borås för hem, men det är väl vad det är nu.. Jag hade en awsome helg med Jessi, en helg med precis vad jag behövde. Mys, fikor, och massa skratt. Jag och Jessica lovade varandra att inte berätta detta för någon, men jag måste. Igår satt vi och lyssnade + sjöng till nästan alla Backstreet Boys gamla låtar. Och hade skit kul.. Där går kanske gränsen, men helgen var great!

Precis innan jag ska öppna min dörr hemma så tar jag ett djupt andetag och tänker att det ska bli lite jobbigt att behöva städa, eftersom att jag vet att jag lämnade grejer lite stökiga när jag åkte. Jag öppnar dörren och möts av en helt städad lägenhet och fattar först ingenting. Sen fattar jag vad det kan ha varit och möts av denna lappen;


Fattar inte vad jag har gjort för att förtjäna att ha så underbara människor omkring mig!

graphic


Skola från 9-21.00 är inte helt okej, fast jo det är det! Idag hade jag min grafiska design-kurs. Jag gillar kursen som en fisk gillar vatten, hade kunnat sitta och hålla på med det dygnet runt. Här är en liten bildgrejs jag gjorde. Dock inget advanced (ÄN). Detta blev resultatet efter en timmes intro och nu tänker jag somna bäst. LOVE!

 



lovely day

Varför jag är vaken klockan 6 på morgonen behöver ingen fråga mig! Denna helgen har dock varit så underbar som den bara kan bli. Jag har haft besök från världens bästa systrar och vi har bara haft myshelg. UNDERBART!

 

Idag väntar en riktigt lång dag. Vaknade superpigg klockan 5 i morse efter bara 5 timmars sömn och kunde inte somna om.. Det blir mycket kaffe idag!! Min dag:

 

- 06.30-07.30: Morgon-träning :)
- 9.00-12.00: Föreläsning matematik
- 13.00-16.00: Föreläsning i fysik
- 17.00-20.30: Grafisk design och produktion


Vill inte skrämma bort någon från att studera nu! Det är INTE normalt att ha föreläsningar i nästan 12 timmar på en dag, det är bara jag som har anmält mig till en kvällskurs i grafisk design och produktion, utöver mitt "ordinarie" plugg. Egentligen känns det som för mycket att ta på sig just nu, men vintern gör mig uttråkad & galen. Och grafisk design har jag tjatat om sen jag var 12 år gammal, så jag måste börja någonstans. Nu: Träning.

Ha en lovely dag!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Systers finaste bröllop i somras :)



kick ass

Önskar att jag kunde förklara känslan av att träna kampsport. Det går typ inte att förklara hur det känns när man brinner för något och att hjärtat slår extra varje gång man går upp på mattan. Oavsett om det är träning, tävling, elitsatsning, motionsträning, inför en stor tävling, inför en vanlig träning. Det är exakt samma känsla varje gång.

Att jag sen hade en grym dag idag, fick in klockrena sparkar och klockrena svep på killarna på klubben i Borås är en helt annan feeling :-)

Nu ska jag sova gott. Puss å kram!


20 oktober 2010


Idag:
Plugg, tvätt, städ och karateträning(efterlängtat!)
Imorgon: Tentadags igen. Mat på Jensen's med tjejerna efteråt. Sedan: Glassbuffé och fest!
Fredag: Syster kommer å hälsar på från Sthlm
Lördag: Syster 2 kommer å hälsar på från Gbg
Söndag: VILA inför en lång period av plugg, plugg, plugg.
Måndag: Skola 9.00-20.30 <---- !!!!
29-31 okt: Hälsa på världens bästa Jessica i Norrköping
4-7 nov: Jag och Fadia åker till Skåne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


early morning

God morgon! Kul att jag är uppe såhär tidigt idag! Har varit uppe sedan lite innan 6 och hunnit lite allt möjligt. Har hunnit göra lite situps och grejer, samtidigt som jag har hunnit: (lyssna på det här) stryka lite kläder!!

Minns inte när jag hann göra sånt här en tidigt morgon som denna sist, men idag är jag duktig!

Nu ska jag och tjejerna iväg och lyssna på Blondinbella som kör lite föreläsning på vår skola idag. Jag är kanske inte hennes största fan men det ska faktiskt bli intressant att lyssna på. Efter det här så kör vi PLUGG all day. Tenta tenta tenta tenta snart, woop woop!

Ha en great dag! Puss å kram

hang with me

  • Bruno Mars - Just the way you are
  • Robyn - Indestructible (acoustic version)
  • Robyn - Hang with me (acoustic version)
Tror att dessa tre låtar är de enda jag har lyssnat på i flera dagar. Har dom på repeat och vägrar lyssna på något annat! Önskar jag kunde skriva och berätta om att jag har haft en grym dag med shopping, fika och träning, men det kan jag inte! Min dag har bestått av massa kaffe och massa plugg. MEN även massa, massa skratt med Frida och Fadia. Känns grymt det också!








10/10/10

En helg till tog precis slut, lika bra. Måndag är riktigt härligt! Denna veckan kommer antagligen inte bli så jätterolig för mig, kommer i princip få sova över i skolan, men men! Igår var det (som vanligt) inte alls meningen att vi skulle gå ut, men det blev en utgång ändå. Tyvärr måste jag säga att Borås uteliv inte är världens grej.. Saknar Göteborg eller Skåne varje gång man bara vill ut, dansa och ha sjukt kul. Det blir vad man gör det till I know, men det blir fan ändå inte det. Ett stort tack till Fadia/FUDGE som har räddat ihjäl mig hela helgen med allt möjligt



my god!

ooooo maj god vad trött jag är just nu. Jag ligger i sängen och sneglar på DISK-HÖGEN som verkligen håller på å svämma över just nu. Att orka eller att inte orka ta sig upp?

Vi har varit så jävla duktiga idag att jag är stolt över oss. Vi satt i skolan från 9-18.. En fredag. Helt frivilligt, utan tvång! Efter vårt långa skolpass så tog jag, Fadia och Sebbe oss till Onyx och tränade järnet. David joinade också och slog ner mig lite. Sebbe körde hårt med Fadia, hon svimmade nästan och kunde inte gå på sina ben efteråt, haha.. BEACH 2011, akta er för oss. Nu ska jag sova riktigt riktigt gott! Imorgon väntar en plugg + träningsdag till ..


PUSS Å KRAM!

8 oktober 2010

Jag sitter med Fadia aka FUDGE i skolan.. Hon sitter och skriver i sitt anteckningsblock med tusen olika färger, fiiiint. Haha, vi har precis kommit på att det enda roliga vi gör under föreläsningarna är att sitta och göra färgglada anteckningar. Det blir lättare att läsa sen, och allt extra viktigt skriver man med rosa. Vi har inga föreläsningar en härlig fredag som denna, utan vi sitter här heeelt frivilligt och antagligen hela dagen! Puss å kram!


6 oktober 2010

Plugg alltså ... det är det man ska hålla på med. de närmsta typ 5 åren. Jag kan inte sitta still längre idag så nu går jag och tränar ett karatepass tänkte jag. Får fortsätta med plugg(plåg)eriet när jag kommer tillbaka.



UPDATE: Jag dör, vad skönt det var att träna.. Jag var helt slut efter 1½ timmes (ganska) hård träning. På vägen hem kändes benen som spagetti = sköööönt! Jag funderar på att avsluta den här kvällen med att lyssna på Robyn, stretcha och göra lite situps. Tror jag gör det faktiskt. Inget mer plugg idag! Tar igen det imorgon, promise.

Good night!


Och så ni vet så LÄNGTAR jag till jul så att vi kan köra lite skåne-reunion! ♥

4 oktober 2010

Varför blir man aldrig nöjd? varför inser vi bara inte hur bra vi har det, slutar tänka och bara njuter av att vi har det bra? varför är det så att man vill ha EXAKT allt som man inte kan få? Och varför är det så att när man väl befinner sig där man ville, gör vad man ville eller får som man ville, då vill man åt ett helt different håll?

jag vill verkligen inte släppa det jag alltid har sagt; att man kan få allt man vill. Jag är van vid att få exakt som jag vill, jag har aldrig känt att det har funnits något som begränsar mig. Ingenting har känns omöjligt, ingenting har egentligen känts svårt. Vet inte om det kanske är därför jag aldrig riktigt nöjer mig. Jag vet inte iheller ifall det här är positivt eller negativt, ska man nöja sig och uppskatta det man har eller ska man aldrig nöja sig och alltid vilja ha mer? Svårt, dagens i-landsproblem jag vet.

Nu slutar jag filosofera & tar och pluggar lite :) puss




okej...

Jag har typ mått ungefär som jag förtjänar idag (lite värre) och säger: aldrig mer vodka. Idag låg jag, Frida och Fadia jävligt still och tryckte i oss lite pizza. Imorgon bytar jag livsstil :) har saknat träningen så jävla mycket inser jag dagar som den här! Därför blir det löprunda och karate imorn. Och massa, massa plugg.. Och antagligen massa, massa kaffe. 2 veckor kvar till tenta..






Puss puss!





saturday

Åh, vad härligt att få sova ut lite, UNDERBARA lördag! Idag var det egentligen tänkt att jag skulle gå på modemässa och Nelly's utförsäljning med några tjejer från klassen, men det fick prioriteras bort i sista sekund och istället tänkte jag ta tag i plugg och storstädning denna härliga dag. Ikväll ska några av oss nyblivna Borås-tjejer ta och festa loss ordentligt. Ska bli sjukt kul att få umgås och ha lite roligt utanför skolans väggar med mina söta klasskompisar. Därför tänkte jag vara lite effektiv nu med plugg och fix så jag har bra fest-samvete ikväll. Kiss kiss!

RSS 2.0