News from ZARA





Alltså jag HATAR att jobba på Zara av den enkla anledningen att jag kommer bli fattig. Har alltid älskat Zara men bara handlat lite då och då, eftersom att det inte fanns i Borås medan jag bodde där och i Skåne var man tvungen att åka till Malmö för att handla. Men nu när jag tvingas se och gå förbi alla fina kläder typ varje dag, så kan man inte hålla sig. Imorgon tänkte jag shoppa lite, jag har förtjänat lite fina höstkläder. Jag ÄLSKAR höstmode, skinnjackor, kavajer, kappor, fina byxor och höstskor är så fint. Ska köpa en cremefärgad skinnjacka imorgon, lite t-shirts med coola tryck, och någon utav byxorna ovanför. Älskar de vinröda i mitten som finns i andra färger. Dom har lite lackeffekt men bara lagom, megafina. Imorgon blir det frukost med mina systrar vid 10 (WOHOO!) och sedan blir det snabb-shopping i en halvtimme och till slut blir det jobb från 12-19.30. Efteråt: TRÄNING (så kanske kläderna kan se bra ut på också:). Puss & kram

söndag.



Jag ligger här, hungrig och lägenheten behövs städas men jag orkar inte komma upp!!! Vill bara vila pytte pytte lite.. Är helt slut efter jobb och fest igår och jobb igen idag. Igår hängde jag med Vicki från jobbet. Vi körde "förfest" hos henne och sen drog vi ut och mötte upp några arbetskomppisar från Zara. Det blev en sväng och drink på Avalon, en sväng förbi Bar Himmel och tillslut Tranquilo. Jag älskar stämningen på tranquilo. Det är alltid mysigt och så mycket glada människor. Och så är folk så duktiga på salsa där, det är kul å se. Men igår var det faktiskt ingen höjdare.. Festhumöret var inte på topp, så det blev mest chill. Nu ska jag ta mig upp och försöka städa lite.

fiiiiiiiint.

Hej hej hej. Vet att min blogg sakta men säkert håller på att förvandlas till någon sorts inredningsblogg, då det enda jag pratar och skriver om är inredning och grejer. Jag har fått något sjukt intresse av bostäder och inredning och minst en gång per dag går jag in på hemnet.se för att titta på hus och stora lägenheter. Kan ju vara bra att börja titta redan nu! Kanske. Hursomhelst så ville jag visa en riktigt grymt fin lägenhet som är till salu i Helsingborg. 3 250 000 i utropspris, 128 kvm! Tycker att någon borde slå till, haha :) Så himla fin lägenhet, med sjukaste utsikten. Vardagsrummet är dessutom sjukt fint inredd. Ljust och med naturfärger, fan vad fint! (Hur många gånger sa jag fint nu?!)








Bilder från hemnet.se

inredning blev helt plötsligt kul


Fin rumsavdelare. @Ikea


Älskar denna världskartan! @Vinyldekor.se

14 juli 2011



Såhär fint blev mitt köksbord idag! Är så glad att det äntligen börjar kännas som ett hem och inte bara en tom liten lägenhet. Idag har jag alltså hängt lite på Ikea och som vanligt kommer man aldrig loss därifrån. Hade verkligen kunnat gå runt flera dagar i rad och bara titta på allt. Köpa allt också! Fast tyvärr så får inte allt plats i min lilla etta, hur gärna jag än hade velat..

Nu är klockan lite över 12, it's my birthday och jag ska lägga mig för att orka upp 6.30 imorn!!! Imorgon väntar en kort jobbdag och sedan blir det mys hos storasyster + familj. På kvällen blir det en sväng till Borås för att se Veronica Maggio och hänga runt på sommartorsdagen. Jag har dock redan fått det bästa man kan få i födesedagsönskningar - en egen lägenhet och flytt till centrala Gbg är inte så sämst när man bara (eller?!?) fyller 21.. Ett nytt jobb, en storasyster och två systersöner till grannar, och på lördag får jag hänga med sis från Sthlm. Vet fan inte vad mer jag kan önska mig? (Eller jo, jag har lite fler önskningar på lager, meen ni fattar!)

Sen måste jag bara avsluta dagens inlägg med att säga TACK min fina mamma för att du finns och ger mig strenght, courage and wisdom. För att du hjälper mig att förverkliga mina drömmar och för att du är den bästa jag vet! ♥


Någon vacker dag

 

 


9 juli 2011

Har precis varit duktig och tryckt mig själv till gymmet nu innan jobb. Ja, jag fick verkligen tvinga dit mig själv men nu känns det SÅ worth it. Och nu är det dags för jobb från 10-17.30 på Zara.

Sen: röja undan det sista av mina flyttgrejer och rensa och fixa bland kläder. Längtar tills jag kan få måla om och måla mitt golv vitt. Och självklart köpa in lite nya fina möbler. Man blir helt besatt av inredning när man håller på å flyttar.



Vill ha den här tror jag! Från Åhléns.

give me

 

Vet inte hur många gånger per dag jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende.. Hade jag varit det så hade iaf dessa saker klickats hem på Chicy.se just nu. Tills dess får jag jobba. Och köpa nya fina möbler sålänge. Godnatt!

 






24seven

Nu är det gym-time igen. Jag saknar Onyx i Borås (mitt gamla gym) såååå mycket. Fitness 24seven ligger dock nästan granne med mig här i Götet och dessutom så har jag ett 24seven jättenära mitt jobb, så det får bli bra. Skaffade kortet igår, kan inte förklara hur piss jag har mått utan träning, så nu kör vi igen. Puss & kram!

24seven

Nu är det gym-time igen. Jag saknar Onyx i Borås (mitt gamla gym) såååå mycket. Fitness 24seven ligger dock nästan granne med mig här i Götet och dessutom så har jag ett 24seven jättenära mitt jobb, så det får bli bra. Skaffade kortet igår, kan inte förklara hur piss jag har mått utan träning, så nu kör vi igen. Puss & kram!

i nöd och lust

Det är något speciellt med bröllop och eftersom att en av mina närmsta vänner gifte sig idag så kändes det lite extra i hjärtat. Jag var tvungen att lipa lite såklart. Inte under ceremonin och inte då man BORDE skvätta en tår, men när det var dags för dans och musiken satte igång ordentligt, DÅ börjar jag gråta. Det var kanske då jag insåg att Farah faktiskt gifte sig idag. Hon är en fru, det är så galet.. Och kärlek är så jävla fint, det inser man på bröllop. Det kanske inte är sådär fantastiskt som på bröllopsdagen i hundra år framöver, men fan vad det är fint.

Älskar dig och önskar dig & Micke all lycka.
Och sen älskar jag att du skrek JAA innan vigselförättaren hunnit säga i nöd och lust, haha!!




Finaste bruden!


RSS 2.0