jag borde sova


Vikten av mål i livet = helt galet stört viktigt
. Jag kan inte förklara hur viktigt det är för mig att ha ett mål. Jag klarar exempelvis inte av att träna en längre period om jag inte ser ett mål med min träning. Att gå ner i vikt eller bygga muskler räcker inte för mig. Jag måste ha ett viktigare mål för att känna mig motiverad. Jag måste nästan ha en tävling att träna inför, annars försvinner det roliga och jag blir uttråkad. Att tävla är det roligaste jag vet, medan träna är något jag gör för att jag vill bli bättre. Summan av detta: jag måste ha glädje i allt jag gör, annars failar jag totalt.

Jag klarar inte av något ifall jag inte vet vart jag är på väg. Detta gäller alltifrån hälsa, relationer, studier och karriär. Jag klarar iheller inte av att slutföra något som jag inte brinner för helt totalt eller ifall jag känner att något inte är 100% rätt. Det är många som har sagt till mig att ändra på mig genom tiderna. Jag har fått höra att allt inte är svart eller vitt kanske 10467 gånger i mitt liv, och jag har varit nära på att lyssna men nej, jag tänker inte ändra mig.

Det blir lite många inlägg utav den här typen nu på sista tiden, men ibland måste en tjej få skriva av sig. Jag vill bara dela med mig utav att ingenting spelar någon roll. Varken pengar, status eller folks åsikter om ens liv. Man måste få gå sin egen väg, man måste ha sin egen åsikt och man MÅSTE göra det man själv vill och blir glad av.

Livet är så enkelt och jag har inte förstått det förrän nu. Jag har tänkt så mycket på vad jag borde göra att jag har glömt bort vad som gör mig glad.. Och det är sällan jag bestämmer mig för något till 100% (jag velar alltid och tänker för mycket fram och tillbaka), men när jag väl bestämmer mig så slåss jag tills jag har fått som jag vill. Godnatt.



messy

YESSS! Jag fastnade i Skåne lite till, haha! Det blir alltid såhär, när jag har stannat i några dagar så kommer jag inte iväg härifrån.

Mitt liv och mina tankar är så messed up just nu. Önskar att jag kunde förklara, men detta är faktiskt det enda på länge som jag inte vill ta med någon annan än mig själv. Jag älskar att jag har folk runt om mig som kan ge mig bra råd när jag är lite lost, men denna gången måste jag ta detta med mig själv och ingen annan.

Kan inte hjälpa att jag tänker med magkänslan istället för med huvudet ibland, men jag är bara sån. Det går inte att förändra. Och absolut inte just nu. Det är ingen som vet vad jag pratar om men skitsamma nu.

Jag längtar tills sommaren är över. Då ska jag sitta på min egna takterass och njuta av den sista sommarsolen, vara 21 år gammal, dricka lite rosé och vara stolt över mig själv för att jag överlevde en sommar full av jobb och ingen semester. Eller så tar jag bara en dag i taget, haha.. Allt är så messy, men ändå så jävla bra. Det är ändå inte kul med mellanmjölk. (får trösta mig med något). PUSS, njut av solen!


BCN 2009. Hade precis tagit studenten. Livet lekte och håret var långt!

fail


Verkar som att jag lämnar Skåne imorgon och drar till Borås igen. Allt känns så fail just nu, går inte att förklara. Önskar att jag kunde bo där jag vill bo och ha dom jag vill ha omkring mig. Man kan inte få allt man vill, tyvärr.

Imorgon åker jag mot Borås iaf. Känns jobbigt men jag har tusen saker att fixa hemma. Mina träningskläder väntar dessutom på mig, så det finns faktiskt något att längta efter. Jag skiter i allt vad beach 2011 heter men jag mår fan sämst utan att ha fått röra på mig på hur länge som helst. Det kommer bli extremt mycket joggingrundor för att rensa skallen och kroppen på all skit. Fest och livskvalité i all ära, men jag förstår inte hur folk klarar av att leva såhär alltid. Dags för detox igen typ.

Allting går så jävla bra just nu, men allting känns så fail. Jag saknar alla här utan att ens ha åkt härifrån.


Landskrona

Jag passar på att ha lite påsklov nu. Nästa vecka blir det jobb på allvar. I Borås hela veckan och sedan blir det Björn Axén-jobbet torsdag-lördag. Jag kommer vara så slut, så jag passar på att vila upp mig så mycket som det går. Idag har jag umgåtts med Jessi, Farah, Casse och Saranda. Utan er hade jag kunnat slänga mig i en sjö eller en vägg. Jag vet, ni vet, alla vet att det är sant. Imorgon drar vi en sväng till Helsingborg för att bröllops-fixa lite grejer åt Farah och sedan möter vi upp Jessi efter jobbet. Jag ska tvinga dom att dricka lite vin.. Puss





love you guys

Igår sneade jag och Marija ur med en flaska vin ute i Helsingborg. Vi tänkte att vi lika gärna kunde gå all in och köpte med oss ost, kex och jordgubbar också. Sedan tog vi oss vidare till Mogwai och satt där ett tag å svepte en öl eller två. Vilken härlig tisdag.. Hade vi bott i Frankrike Marija, så hade alla våra dagar kunnat se ut sådär!

Nu ska jag snart ut en sväng och möta upp Jessi, Farah och Casse! Det är så galet att man bara kan dra ner på stan och träffa er flera dagar i rad, love you.




Om att vara som jag.

Jag är svart eller vit. Hat eller kärlek, allt eller inget. För mig funkar livet enklast så. Känslor och magkänslor är viktiga, men i slutändan handlar allting om överlevnad. När min blick en gång förvandlas till ett hat så går det inte att återkalla. Jag önskar att jag kunde glömma, förlåta, testa på nytt. Vet att vi människor inte är perfekta, alla har vi våra brister. Vissa brister går att acceptera, andra brister gör mig totalt svart.

Jag hatar att känna ångest över saker som varit, men jag känner så varje gång jag tänker på ett misstag. Jag vet att det inte är lönt men jag har svårt för att släppa misstag. Jag vet att jag gör många och kommer göra en hel del fler i framtiden och jag vet att man bara ska blicka framåt, men ibland vill jag vrida tillbaks en klocka eller två.

Jag blir aldrig nöjd, det spelar ingen roll vad det är jag vill eller vad jag bestämmer mig för. Jag hittar alltid problem i allt jag försöker mig på. Jag tror inte att jag klarar  tanken av att mitt liv ska se likadant ut i en längre period framöver.

Dessutom är jag lättpåverkad och påverkas av människor och omgivningar. Jag har lätt för att starta upp nya projekt, men har svårt att avsluta dem. Jag fattar extremt stort tycke för människor i början, men efter ett tag så svalnar det. Jag lovar, det är inte lätt att vara jag alla dagar i veckan.

Puss.


friends


Tack för igår och tack för att ni finns. Vet att jag är kaoz många gånger, men jag älskar er.


Jag & Saranda igår

freeeeeeedag

Idag kickade jag loss första jobbdagen med Björn Axén. Är så glad över detta jobbet, det är grymt kul att sälja. Speciellt när man säljer bra grejer. Sålde på min egen syster idag haha, då gillar man faktiskt grejerna också.

Fattar inte hur jag lyckas få de flesta jobb jag vill ha, men jag tror att det handlar om att tänka möjligheter istället för omöjligheter. Jag hade inget jobb till sommaren, men jag bestämde mig för att jag inte tänkte stå utan i sommar, det fanns inte för mig. Nu har jag helt plötsligt 2 jobb! Prata med folk vart du än är, det är alltid någon som känner någon. Imorgon jobbar jag 10-17 på Nordstan igen (KOM Å LÖRDAGSSTYLA ER!) och sedan springer jag till första bästa tåg och tar mig till Skåne & kickar loss med mina favoriter. Ni fattar inte hur mycket jag längtar!



estockholmo

Heeej.

Komedi är vad jag skulle vilja kalla mina sista timmar i Stockholm. Satt på tåget här precis och visste inte om jag skulle skratta eller gråta så stressigt det blev mot slutet. Utbildningen på Björn Axén var grym, och nu är jag grym på deras produkter. Vi som var med fick med oss goodiebags med lite produkter, kan inte förklara hur mycket det behövdes! Glad tjej..

Vi fick en hel (STOR) resväska med oss med produkter och grejer som vi ska jobba med. Jag kommer jobba på Kicks i Nordstan imorgon och styla lite, så kom förbi ni som vill. Jag fick med mig så mycket grejer att jag KNAPPT kan bära allt. Jag har typ totalt 5 väskor i olika storlekar + dator. Vet inte hur jag lyckades med att bära allt och när jag kom bärandes på allt så kom det någon slags streetstylefotograf och ville ta foto och jag hann inte!! Hade 3 minuter kvar tills att mitt tåg skulle gå. Blev ledsen. Och så var jag tvungen att gå på ett tåg när det precis blev strålande sol, dör lite.

Stockholm var förresten kul så länge det varade. Förrutom utbildningen så hann jag träffa Marija & Donna och syster. Fett värt! Puss och kram.




Min syster tog en bild på "mig".. Ser ni mig där i mitten? Haha, sämsta fotografen men jag älskar dig ändå!

11 april 2011

Helt sjukt väder. Snart kommer lyckan ta slut som alltid i Sverige, det gäller att vara realistisk.. Men det är skönt så länge det varar! Har haft en fett härlig dag med David & Hyrie. Latte i solen, nya kläder och skor + lite häng här å där. Glad tjej idag trots att jag mådde världens sämsta i morse. Kände mig så sjuk att jag trodde att jag skulle dö, men det blev bättre.

Imorn blir det jobb 6-15 och sedan blir det spring mot tåget. Åker till Sthlm vid 16 så det blir snabba puckar. Ska bli så kul att få hänga med syster lite. Ska försöka träffa några vänner också, men lär inte hinna så mycket på två dagar, förutom utbildningen. Ska lära mig allt om alla Björn Axéns produkter, tipsar om jag hittar något bra.

Puss och kram!


njuta av livet lite

My god. Jag har jobbat 5 heldagar i rad, det var längesen!! Har så sjukt mycket ork, vet inte vad som har hänt. Jag hade kunnat jobba hur mycket som helst, träna, plugga, festa. Göra allt liksom. Det är nog vädret, jag har känt mig nergrävd denna vintern. Har typ vaknat till liv nu och känner igen mig själv igen..

Imorgon blir det en ordentlig vilodag. Plugg, vila och spa hemma, haha. Nästa vecka kommer typ ta mitt liv, men kommer nog vara såå kul också.

Måndag: Jobb på H&M 6-15
Tisdag: Jobb på H&M 6-15 och sedan åka till Stockholm
Onsdag: Utbildning med Björn Axén och sedan umgås med syster :)
Torsdag: Utbildning igen och sedan tillbaks till Borås
Fredag: Jobb för Björn Axén i Göteborg
Lördag: Jobb för Björn Axén i Göteborg och sedan tåget till Skåne för att träffa alla mina älsklingar. (dör av saknad)

Jag kommer typ dö, men det ska bli kul. Ska försöka plugga emellan och njuta av livet någonstans där mitt i allt också! OK, nu ska jag möta upp David och Renato på Viskan. Kanske blir lite fest eller så ikväll ändå..

PUSSSSSSSSSSSSSSS

working

Efter att inte ha jobbat på nästan ett år så har jag nu jobbat tre dagar i rad. Att dessutom vakna 5 om mornarna är inte alls illa för å vara mig.. Imorgon blir det jobb igen, fast kväll. Innan jobbet imorn ska jag hinna till Göteborg och fixa lite stuff. Titta och mäta lite i min nya lägenhet bland annat :)

Jag har sagt innan att jag blir olycklig av att jobba. Att man får så lite fritid över och att man inte har ork till något efteråt. Men vet ni, allt blir vad man gör det till. Känner just nu att jag hade kunnat jobba 12, 14, 16 timmar per dygn också. Har lite grejer och mål jag vill försöka fixa och INGENTING går fan utan pengar. Så let's do this nu i några månader, ska jobba my ass off. Jag jobbar på H&M Online och har ett ganska monotont jobb, men jag får iallafall titta på fina kläder hela dagarna så det funkar ju. Och så jobbar ju typ hela högskolan på samma ställe haha, så det blir kul ändå.



Denna jumpsuiten är sjukt fin live, måste beställas snart. 249 kronor @ H&M

4 april 2011

Heeeeeeej!

Jag är SÅ trött idag. Sov typ i 4 timmar i natt, jag är så sämst. Jag som måste sova i minst 9 för att ens kunna fungera. Men jag fick iallafall jobb idag, tack H&M för att ni anställer oss fattiga studenter och ger oss en bra lön.

Imorgon ska jag upp klockan typ 5 på morgonen? Skjut mig! Men det ska faktiskt bli lite skönt att ställa tillbaks dygnet lite grann. Funderar på att gå upp ännu tidigare och ta en joggingrunda innan också! :) Haha, nej nu skojade jag!! Efteråt kanske.


Frugan, jag saknar dig och rivieran! Snart ett år sen, tiden flyyyyger förbi.

plan B

Dags å sova och som sagt, imorgon är det dags för högskoleprovet. Jag är så nervös. Typ hela mitt liv hänger på det där provet just nu och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Oavsett hur det går så kommer det kännas grymt att det äntligen är över iaf. Sen får jag fokusera på att fira mitt goda resultat eller att ordna med plan b.. Vad plan b är vet jag dock inte än! Aja.. jag berättar mer när jag vet mer! Puss & godnatt!

appartement

Just ja! Glömt å visa er min lägenhet!



Har tagit foto från mobilen på några bilder, men det blir ingen vidare kvalité. Köket var det enda man kunde se någorlunda bra, fint va? :) Lägenheten är rätt liten, men läget är underbart och den är min min min! Nu ska jag möta upp Hyrie och ta något att käka. Och så klart köpa mitt suddi fortfarande!

igår och idag

Igår var grymt kul! Vi gick nästan all in, det var bra musik, härligt folk och lite drinkar. Trots detta vaknade jag upp tidigt och mådde som en prinsessa, snacka om flyt!

Jag är såå nervös idag! Imorn ska jag skriva högskoleprovet och typ hela mitt liv hänger på det. Snacka om press. Jag får försöka koppla bort det och göra så bra det går. Jag ska iväg nu och köpa ett suddigummi och linjal för första gången i mitt liv, vilken greeej!

Och förresten så måste man bara älska när folk ringer mitt i min reggaemusik på högsta volym och vill göra en telefonintervju och ber mig att berätta lite om mig själv. Jobbet är under några helger nu framöver, hade varit perfekt att skrapa ihop lite extra cash medan man gör ett roligt jobb. Vi får se hur det går, kände att det gick ganska bra. Speciellt med Bob Marley i bakgrunden!

NU: köpa suddi
SEN: chilla galet

PUSS!

RSS 2.0