23 december 2010

Familj och vänner, vet inte vad jag hade gjort utan. Idag skulle jag luncha med mina underbara friends. Slutade med att vi lunchade i 2 timmar, fikade och gick runt på stan. Kom hem typ 7 timmar senare och nu sitter jag här och ska spontant gå ut en sväng med Louise. Älskar livet just nu, hur kallt det än är. Och hur långt utomlands jag än hade velat vara just nu, så vill jag ändå inte det. Puss & kram!

21 december 2010


Jag vet inte vad som hände! Jag skulle slinga mitt hår lite ljusare och helt plötsligt satt jag där och tänkte, men vad fan. Ska jag inte klippa av mitt hår lite? Det var jävligt slitet, men jag ville ändå vänta till efter nyår med att klippa mig och helt plötsligt bestämmer jag mig för att klippa av 10 cm. Det är ju fortfarande inte kort-kort men väldigt kort för att vara mitt. Saknar å ha lite slitna toppar, det är föör silky nu, haha. Men men, hair grows och Sandra som klippte mig gjorde det bra!

Nu ska jag se lite Cougar Town. (Jag har aldrig i mitt liv följt serier förrän Frida & Fadia kom in i mitt liv och smittade mig med TV-serie- och film-tittande! Jag har så mkt å ta igen nu.. Alla filmer, alla serier.. Är helt fast nu!)

 


den sjuttonde december tvåtusentio

VARJE gång jag och David festar ihop så dricker vi alltid lite för mycket för vårt eget bästa. Dagen efter ringer vi varandra och klagar på hur dåligt vi mår. VARJE gång jag och Frida festar ihop så slutar det i bråk. Dagen efter ringer vi varandra och skrattar åt hur roliga våra bråk har varit. Denna hösten har varit great trots allt. Jag längtar SÅ mycket efter att åka hem till Skåne men jag längtar faktiskt lika mycket till nästa termin. Jag tycker om alla jag har lärt känna här såå mycket, ni är riktigt fina vänner. David och Celina träffade jag i somras när jag var i Stockholm och visste direkt att Boråsflytten skulle bli bra. Sedan jag flyttade hit har jag träffat alla varje dag, flera timmar om dagarna. Det kommer kännas konstigt att vara utan er i en månad nu, men väldigt skönt att få komma hem! Åker imorgon och känner på mig att detta jullovet kommer bli grymt bra! Nu drar jag och David på lite pizzakäk. Puss å kram!









bara lite kvar..


Imorgon är det sista tentan och sedan är det jullov. Vi firar imorgon efter tentan med grande party och på lördag åker jag till Skaune. Mina krafter är helt slut, hela jag är slut. Inte för att något är jobbigt eller så, men jag tror bara att jag behöver få åka härifrån och koppla av. 3 veckors ledighet ska bli riktigt riktigt awsome. Träffa mamma, systrar, släkt, kusiner, vänner. Jag har redan börjat packa min väska, vilket är ett under. Jag packar ALDRIG några dagar i förväg vilket måste betyda att jag verkligen längtar!

Jag har inte sovit något i natt, så nu tänkte jag försöka sova en timme eller två och sedan plugga så gott det går. Senare ikväll ska jag tydligen på spansk middag med lite folk. Puss & kram!



bad hair days


 

Chilldag! Har vaknat tidigt & försökt vara duktig. Somnat om och vaknat alldeles för sent. Aja. Tog mig ut och åt med David på Spice N Rice. Bästa thaikäket i stan & så ligger det 1 minut från mig, farligt.

Nu ska jag duscha bara för att få tvätta håret med mitt nya schampo + inpackning som min morbrors fru skickade med till Borås. Ingen vet hur det hamnade hos en kille som i sin tur gav det till Celina, haha, men jag fick det. Vi bor verkligen i Bullerbyn eller något!

Megasött av Saima som skickade med grejerna iaf, hon tyckte väl att jag behövde det :) Efter min frisörutbildning så finns det verkligen EN grej jag bär med mig och det är att jag har totalvägrat ICA-schampon. Det har typ stridit mot min religion att använda skitprodukter i håret men under det senaste halvåret har verkligheten hunnit ikapp mig lite. Man är liksom extremt fattig som student och speciellt nu under denna terminen när jag inte har arbetat extra som jag är van vid. Jag har fått nöja mig med Fructis, Elvital och allt vad det heter och det har tyvärr också gett ett extra slitet resultat på håret. Men nu har jag fått mina produkter, ska bli skönt att få tillbaka normalt hår till sommaren iaf! Om ni önskar er lite bra hårprodukter eller ifall ni vill ge bort i julklapp så rekommenderar jag Keune's produkter. Jag jobbade med deras produkter när jag praktiserade i Helsingborg under gymnasiet och blev helt kär i deras schampon, inpackningar och sprayer! Grymma produkter!

Min mamma läser säkert detta och snart kommer hon säkert ringa och säga; "jahaaaa Emma, så du häller inte ut halva schampo-flaskan i badkaret längre?" Haha, nej mamma det gör jag inte :)



Jeffrey Campbell

Alltså.. Jeffrey Campbell's skor.. Julklapp, någon? Jag sitter här och hittar snyggare modell efter modell. Så sjukt galet snygga, jag vill ha allihop verkligen. Snälla snälla, mamma? Tomten? Någon?










if you're for real and not pretends

Jag sitter just nu hos min söta fina granne Celina och äter blodapelsiner, kanelgifflar och dricker varm o'boy. Vi sitter här med varsin dator och försöker plugga. Jag våldgästade henne lite & vägrar gå hem. Det är så kallt inne hos mig och hos Celina finns lite värme iaf och bra musik. Så här sitter jag, vägrar gå hem!

Jag har inte skrivit så mkt på sistone på grund av mitt tråkiga liv. Nu är jag inte neggo här men det ÄR ett tråkigt liv man lever när det är tentaplugg och kallt som fan ute. Jag saknar min familj och mina vänner så himla mycket just nu att det är kört för mig. Jag har massa fina vänner här också såklart men när det närmar sig jul så vill man bara komma hem. Vad som nu är hem.

Det är så svårt för mig att bestämma vart jag vill vara. Ena dagen vill jag vara kvar i Borås och tänker att det inte är så farligt, att det bor himla massa söta människor här och att jag har nära till Göteborg. Andra dagen så känner jag att jag kanske vill flytta till Skåne igen till höst. Tänk vad bra att kanske plugga och bo i Malmö, Lund eller Helsingborg. Tredje dagen så vill jag bara skita i alla små hålor och flytta till Stockholm. Jag har ju alla möjligheter till bra skolor där + min underbara syster + att fler och fler utav mina vänner drar sig till Sthlm.

All bra karate finns i Sthlm och jag kan gå på landslagsläger, MMA galor och koncerter utan att behöva köpa biljett till Sthlm. Finns så jävla mycket jag vill göra och jag kan inte riktigt "settle down" på ett ställe. Känner mig som en zigenare som bara vill flytta runt, men jag vill faktiskt det och jag har min chans NU. Inga plikter eller krav på att vara på ett ställe. Hösten 2011 känns helt galen för mn del. Jag vet inte om jag kommer bo kvar i Borås, bo i Skåne, bo i Sthlm, bo i Umeå, LULEÅ? Det är sjukt, men jag kommer dra mig dit mina studier vill att jag ska. Jag tycker att det är så viktigt, att jag får gå en grym utbildning inom något jag vill!

I sommar har jag iaf bestämda mål och planer. USA och Californiatour + Balkantour. Jag får börja tjäna pengar nu, för det ska bli av. Resten får kvitta och hösten får ta mig vart den vill!

Nu ska jag plugga lite igen. Värmer mig med tanken av California eller en härlig uteservering i Bosnien.
PUSS


Me and Celiniiiis

RSS 2.0