kan någon förbjuda Big Brother?

Idag när jag går in på Aftonbladet och vill läsa lite om vad som händer i världen. Det är så sjukt viktigt för mig att man håller sig någorlunda uppdaterad om vad som händer omkring en. Jag älskar och inspireras av folk som är kloka och allmänbildade, det är det bästa man kan vara enligt mig. Tyvärr så är Big Brother det första man ser överallt nuförtiden. Jag blir så jävla förbannad.

Jag har sett ETT avsnitt av BB i mitt liv, och det var nu den här omgången då det första avsnittet sändes. Man fick se alla deltagare som skulle vara med, och jag blev bara mer och mer arg efter varje deltagare som visades.

Finns det verkligen folk i vårt land som är så pantade? Snälla, kan någon förklara, för jag förstår inte grejen med att gå med i detta tv-program? Jag läste en artikel om det här paret som gick med och höll det hemligt att de var ett par. Snubben där fick ju tydligen en psykos av något slag. De höll ut i 6 dagar, sedan hade dom sex som hela Sverige fick vara med & se, killen fick någon sorts psykisk störning, började svamla osammanhängande och sen skickades dom hem igen. Vad fan var meningen med detta? Kunde ni inte stannat hemma, haft det mysigt, gått till era jobb och levt ett normalt liv? Tydligen ville de pröva sitt förhållande. Det måste vara det dummaste jag någonsin har hört. Om detta inte är skrämmande, så vet jag inte.

Ni som tittar, hur fan kan ni stödja ett så patetiskt program? Vet att folk tillochmed betalar på nätet för att få följa de här människorna dygnet runt. HUR intressant kan det vara att följa? Gå ut och titta på folk istället. Snälla sluta titta på det här programmet, folk ska fan inte få tjäna pengar på att vi sitter och tittar på hjärndöda. Och ni som betalar för att få se, herregud. Skaffa ett fadderbarn eller ge ert stöd till något viktigare.



28 februari 2011

Hej, varför fick jag så mycket läsare helt plötsligt? Något skumt har hänt här, vet inte om någon har länkat någonstans, men ni är typ tredubbelt så många som läser dessa dagar.. Om någon vet vad som har hänt så kan ni ju gärna informera mig om det, men tack annars ifall ni tycker att jag är intressant :)

Idag har jag varit en sväng inom doktorn, känns som att jag är stammis hos min doktor nu. Vi är homies och han skriver ut lite tips åt mig att hänga upp på väggen. Hur jag ska handskas med alkohol när jag har magkatarr exempelvis.. Haha.. Idag sa han iaf att han hoppades att vi inte skulle ses på ett tag framöver.. Vad han menade med det kan man ju fråga sig!

Fick sedan lite plugg gjort och mötte sedan upp David för att säga hej och hejdå. Han åker lite spontant sådär till Milano i några dagar, orättvist. Han käkade, jag satt med mitt nässpray och höll på för fullt. Är detta okej på offentliga ställen undrade jag? Vet inte vad jag fick för svar haha..

Sedan träffade jag min trevliga granne Irena på en fika. Pratade lite om livet, shoppade lite basplagg och nu är jag hemma igen. Vill så gärna träna, det rycker i träningsnerverna idag.. Ikväll kan man gå på box, på karate eller thaiboxning. Men inget av det kan jag. Sitter här och snorar & får bihåleinflammationsattacker (haha) istället! Fan!!

 


Jag och Davveh!



weekend

Jag är så trött på att vara sjuk. Är sjuk varannan vecka känns det som och just nu har typ någon slags bihåleinflammation drabbat mig. Imorgon blir det apoteket och Life. Såhär kan man ju inte hålla på, jag efterlyser mitt immunförsvar.

Helgen har varit bra trots att jag inte har mått något vidare. Som tur är har jag haft David den här helgen som har tvingat ut mig på både det ena och det andra. Vet inte vad jag hade gjort här utan dig, helt seriöst. Du är min broke in Borås-bästis for sure!

Denna veckan väntar skola, diet och plugg. Det vanliga ni vet.. Tills det har blivit torsdagskväll, då kan vi vara glada igen!


 
Seb, jag och Malin i torsdags på xoy! ♥ 


Jag och min granne Lina! Också på xoy fast i lördags! Stammisar..

Dino Merlin

Jag har två drömmar i livet. Nummer 1: att få ta en fika med Dino Merlin i Sarajevo och prata om livet. Nummer 2: Att gifta mig rikt så att vi kan ha råd med Dino Merlin på bröllopet.



Han är en av Bosniens mest populära. Även om jag inte lyssnar så värst mkt på bosnisk musik så är han en utav de artister som jag har lyssnat på i hela mitt liv. Det är inte ofta man kan lyssna på en och samma artist och samma låtar i hela sitt liv. Men Dino's musik går rakt in i hjärtat och stannar där forevår! Och nej jag vet, han är inte så jättebra på engelska, det är lite nytt för honom :)

psykvarning

Jag sitter i skolan själv. Tog precis en liten pluggpaus & tänkte att jag skulle passa på att ta ett litet foto på mig själv när jag sitter här å har tråkigt så att jag kunde visa er. För att visa er lite extra så gjorde jag en pose där jag håller en finger-pistol med huvudet. Satt här och posade lite olika med pistolen framför huvudet. Tittar åt sidan och ser två utbyteskillar med öppna munnar.. Dom undrar säkert var fan dom har hamnat. Kallt och svenskar med psykiska störningar tänker dom nog. Dom tittar fortfarande. Jag skäms lite.

tuesday


Cha! Jag sitter på bus4you på väg mot Göteborg. Älskar verkligen bus4you. Skönt och så får man kaffe. Och så finns det trådlöst internet, grymt för mig. Jag är besatt av internet, det är helt sjukt. Tror att jag har varit det i flera år nu. Jag har alltid ett behov av att kolla allt möjligt. Aftonbladet, bloggar, mail, skolsidor, nätshops, facebook. Det finns alltid en anledning att koppla upp sig. Därför tänkte jag införa en internetfri dag frånochmed nu. Spelar ingen roll vilken dag det blir, men någon dag i veckan kommer bli internet-fri iaf!

Jag tänkte faktiskt inte skriva något om den här saken här, men skitsamma, jag gör det ändå. Jag är ändå sämst på att hålla sånt här för mig själv, speciellt när jag sitter här på en buss & utan en mobiltelefon för tillfället. Kan liksom inte ringa och prata av mig med någon, därför får bloggen ta smällen. Ska till Gbg idag för att jag ska på en intervju till programmet Robinson.. Alla vet nog vilket det är & vad det går ut på! Jag sökte själv och trodde verkligen inte att jag skulle få en intervju. Det är så svårt att veta vad dom vill ha med för folk men nu sökte jag och nu fick jag min intervju. Jag är lite positivare nu, en intervju betyder alltid att man har stor chans att komma med, så nu går jag dit, bjuder lite på mig själv och ser vad som händer! Kommer jag inte med så kan jag ju söka tills jag är 60, haha. Är därför inte alls nervös, ska bli kul. Hörs sen!




Haha.. fan.. jag kom precis på att jag blev lite osäker på tiden då jag skulle vara på plats för intervjun- fan fan, var det 15.30 eller 16.30? Min buss är framme i Gbg 15.35. Vad händer om man är en timme sen tror ni? Haha, detta är så typiskt mig. Hatar tider! Jaja, vi får väl se!


in love

Jag är kär i den här killen! Bryr mig inte om han är 15 eller 16 eller vad han nu än är :)


vad ska man vara?

 

Emma och jag gjorde varandra blonda häromdagen. Just när jag sitter med rejäla mängder blekning i håret och riskerar att bränna sönder det lilla hår där är kvar nu efter blekningarna, får Emma för sig å säga: faan, vi är ju egentligen så mycket snyggare i mörkt hår.. Där satt jag, typ i ett desperat försök till att bli blond och får höra att jag ändå inte kommer lyckas. Det är svårt. Mörkt hår gör sig så mycket finare i dagsljus tycker jag. Glansigt, jämnt och utan risk för att se gult ut. Men by night är blondiner så mycket snyggare. Man kan tillochmed ha på sig helsvart och slippa se ut som en punkare, fattar ni vilken grej det är? Det är ett tufft val det där med vad man ska vara. Naturligt vet jag inte vad det betyder. Det döljer sig långt någonstans där under.


vänner, klänningar och te



Hej och good morning! Jag är inte uppe frivilligt såhär tidigt en lördag, det lovar jag. Kunde inte sova inatt, så jag gick upp och drack lite te. Sedan fastnade jag i klänningsletande. Lyssnar på Melissa Horn och helt plötsligt blev det ljust, mysigt. Jag letar klänning till min vän Farahs bröllop i sommar. Tänkte för en gångs skull vara ute i god tid och slippa stressa i sista sekund som vanligt. Hon gifter sig den 1 juli, vilket perfekt datum. Hittade dessa tre klänningar, alla från H&M. Jag älskar H&M och hittar oftast allt jag behöver där när jag måste ha något, men det är faktiskt lite tråkigt att köpa klänning för bröllop på H&M och riskera att 5 andra kommer i samma klänning.. Melissa Horn är så grym! Nu ska jag sova lite lite. Puss!

Haha.. jag kom förresten på att det är typ 5 månader kvar till bröllopet, no way att jag kommer kunna köpa en nu utan att smygbära den. Den i mitten var väldigt fin. Till Barcelona istället kanske. Det kommer bli sista minuten till bröllopet inser jag faktiskt. Kan du gifta dig snart eller?


Sööööta och snart gifta.


tattoos

 

Känns som att alla har blivit lite besatta av tatueringar på sistone. Tyvärr är nog jag också en utav dom som går i starka tatueringstankar. Det har jag iofs gjort i 2 år, men aldrig vågat eller vetat vad jag vill göra. Nu vet jag, men vågar ändå inte riktigt än! Jag är rädd för att när man väl börjar, så kommer man nog inte kunna sluta!


Nu; plugg!

 


BCN

Vilka är alla ni som läser här egentligen? Det är ju världens tråkigaste blogg just nu, men jag blir glad att det är rätt många som läser. Aldrig lämnar någon en enda kommentar haha, men ni läser iaf, det är det viktigaste! :)

Idag har varit en grym dag. Ni vet, vissa dagar är helt enkelt bra mkt bättre än andra. Jag fick bland annat jobb i Barcelona idag. Hade en liten telefonintervju och nu är egentligen allt klart. Vill verkligen dit i sommar, så jag håller tummarna för att allt ska fixa sig med boende. Dessutom måste jag hinna klart alla mina kurser innan jag bara kan åka iväg. Men fixar det sig så blir det alltså Barcelona i sommar. Fan, vad skönt det kändes å skriva.. Barcelona i sommar, Barcelona HELA SOMMAR'N, Barcelona, Barcelona! Känner på mig att sommaren 2011 kommer bli spektakulär.

Men som sagt, massa annat att fixa innan den spektakulära sommaren. Typ skola och massa träning innan beachen! Och typ sova nu. Snart!







Älskar dessa bilderna från BCN 2009. De två sista är ifrån en kväll när det var någon sorts midsommar i Barca. Det firades av jag vet inte hur många tusentals människor som var nere på stranden. Vi var totalt oförberedda och trodde att det skulle vara lite beachparty, men fy vilken kväll. Det var något med stämningen!

vill.

Vill ha sommar. Vill ha sol. Vill flytta till Göteborg. Vill ha bruna ben. Vill ha min familj och alla mina vänner nära mig. Vill till Barcelona. Vill till Sarajevo. Vill lära mig franska. Vill kunna shoppa några dagar i veckan. Vill köpa en lägenhet. Vill allt nu. Vill för mycket nu.

say what you need to say

Jag åkte till Skåne i lördags. Kände bara att jag behövde finnas här så jag tog första bästa tåg i lördags när en vän ringde. Det kändes bara bättre att vara här omkring. Har umgåtts med mamma och träffat världens bästa Jessica, annars har jag inte gjort så mycket. Ibland krossas folks världar, och det är inte kul att se på när det är någon som står en nära. Absolut inte iheller annars, men när det händer någon som står en nära, då känner man det på riktigt.

Vi tar så mycket förgivet. Det finns så mycket man vill ha, så mycket man drömmer om. Det är bra att fantisera, härligt att drömma, nödvändigt att vilja se framåt. Men vi får faktiskt inte glömma att leva för dagen.

Rådet jag brukar ge till alla mina vänner, men som jag glömmer själv: ta en dag i taget.

Ni vet, vissa dagar vill man bara kasta allt överflöd man har. Bara skänka bort allt och leva fattig. Vi är alla så bortskämda att vi inte ens förstår det. Vi som mår bra och har fått gåvan att njuta av dagarna.. Det är helt galet att vi någonsin klagar.

torsdag

Hela kroppen gör ont efter två träningspass igår. Men idag är det faktiskt ingen vilodag så det är bara att trycka sig själv till gymmet idag igen.

Jag köpte förresten en mixer förra veckan. Och sedan dess har jag typ inte slutat använda den.. Det blir en smoothie till frukost eller innan träning varje dag. Går så fort och är sååååååå gott. Hela mitt csn försvinner iofs i att köpa bär, men det får bli så :) Nu drar jag och bränner lite fett.


Måste ofcourse dricka mina smoothies ur vinglas, haha!


karate-onsdag


 

Det var meningen att jag skulle städa i eftermiddag och gå på karate ikväll. Men David fick en psykoattack och tvingade mig att gymma. Så jag hade inget val. Jag sprang i 70-80% maxpuls i 25 minuter och körde lite ben, rumpa + Davids killer magövningar. Jag känner inte min egen mage, och nu ska jag gå och träna lite karate med Malin. Bra iofs, kommer kunna ta hårda smällar i magen utan att känna något! Slänger i mig lite kesella och drar och kör igen. Kommer fan bli Rocky till sommaren! Puss och kram

RSS 2.0