Plan B Burgers and Beers i Landskrona


Det är inte ofta jag blir arg offentligt men idag blev jag fan det. Jag kan inte förstå hur en person som ÄGER en restaurang/bar som bevisligen inte har så jättemycket gäster - har råd att bete sig så extremt oproffessionellt och otrevligt? Behöver inte gå in på vad som hände men jag tycker att folk som jobbar inom service men inte vill vara trevliga, borde sadla om och jobba så långt ifrån människor som man någonsin kan. Ägaren till baren avslutade Sverigematchen med att sätta sig brevid alla gäster och dricka öl, medan hans servitör sprang runt och slet. Får man ens dricka öl när man själv arbetar? Tror bestämt att det finns någon lag som säger nej. Jag är helt ärligt chockad! Ska ge honom en bok om människor och service nästa gång jag går förbi. Och det här blogginlägget kan få bli hans marknadsföring, varsågod.


Sabi och Lani

Har haft besök från min mysiga syster Sabina och min mysiga systerdotter Nalani. Vi har bara umgåtts och lärt känna varandra lite bättre :) nu börjar jag äntligen fatta att min syster har en bebis (som börjar bli stor!) och att jag har världens gulligaste lilla systerdotter. Mysigt.



Worky

Jag har snart jobbat 10 dagar av 11. Det roliga är att jag inte ens har tänkt på att det är så många dagar, förrän nu. Vi har kul på jobbet samtidigt som vi gör nytta.

Annars har jag inte mycket nytt att rapportera. Grät 2 gånger idag. Första gången när en kille följde sin amerikanska flickvän till flyget. Hon grät och gick på flyget och han höll sig tills han gick förbi oss och sen mitt framför mig ungefär så brast det, hans tårar sprutade. Då var jag också tvungen att lipa lite snabbt. Och nyss när jag skulle stänga dörren så råkade foten hamna emellan och ja ni vet. La mig ner på golvet och grät som ett litet barn. Känner mig som en lipsill nuförtiden!


PMS

En liten fågel kraschade in i vår vägg och dog igår. Jag har typ lipat sen dess. Sen grät jag till bigbrother-finalen, grät till Euphoria acoustic version, bölade när jag fick en 2000-kronors räkning (dagen innan jag skulle köpa en Marc Jacobs-klocka.) Ja det var nog allt. Hahaha, jag tror det kallas PMS men jag vet inte.

GODNATT

Nije ljubav stvar

Hela jag bara bubblar av lycka (hittade inget bättre sätt att uttrycka mig på) dessa senaste dagarna. Jag lovar att jag kommer på mig själv sjunga högt. Vet inte vad det är men jag tror att det är en kombination av att vara hemma, av mitt jobb, av alla nya arbetskollegor, av att jag slipper laga mat och diska varje dag, av att Landskrona/Malmö+Köpenhamn funkar minst lika bra som Göteborg i sommar, av tanken att det faktiskt är sommar! Jag vet inte, jag är bara glad!

Har ni förresten hört Zeljko Joksimovic's låt? Den han ställde upp med i Eurovision för Serbien? Den är fin!



Söndag

Klockan ringde 4.30 i morse... Härlig söndagsmorgon!! Sitter just nu i Malmö och väntar på tåget men såg nyss att det är inställt. Som tur är så är det ingen kris, jag hinner i lagom tid ändå.

Rätt skönt att sitta med kaffe i solen och titta på alla som är på kanelen denna ljuvliga söndagsmorgon, haha!

Idag blir vår andra dag med Delta airlines och det känns riktigt bra jämfört med igår, som var riktigt stressigt! Vi jobbar som security agents och har hand om allt möjligt som gäller säkerhet. Igår fick jag fråga ut passagerare om varför, var, hur, när de ska till USA och med vem, varför, varför inte (you name it!) var trött på mig själv efteråt, haha.. Flygplatsen är iaf en riktigt kul arbetsplats än så länge, vi får se vad jag säger om ett tag. Efter jobbet ska vi dansa samba och äta sushibuffe i kph, fina grejer! Puss å kram


Kph

København igår med jobbet! Stampade hem vid 7tiden i morse. På tåget på vægen tillbaka ræddade jag en tjej från att få bøter på tåget, och så misstænkte jag en terrorist på tåget till Malmø. Ær arbetsskadad redan.. Misstænker allt och alla.

Imorgon jobbar vi vår førsta dag før Delta Airlines. Kænns lite pirrigt.


RSS 2.0