Dagens dag

Ja ni ser själva hur glad jag har varit idag. Förrutom den sista bilden då. Där är jag och domaren lite arga.

Perfekta fredagen

Tenta avklarad, jag kan andas ut. Shotokan-SM på lördag, höstens första tävling och första tävlingen jag har verkligen har tränat inför på länge. När den är avklarad så kan jag andas ut lite till. På söndag blir det träningsläger på Enighet i Malmö och då kan jag få ta ur all stress och press på riktigt.
 
Sen är det måndag och dags för att andas in igen. Ny kurs, ny inlämningsuppgift och ny träning på schemat.
 
Men, IDAG är det fredag och ikväll blir det extrem-chill med mina tjejor och framför x-factor. Mys.
 
 

Självförtroendets betydelse för prestation

Karl Wallenda var en stor lindansare. Hans liv stod på spel varje gång han gick på den spända linan. Karl Wallenda föll och slog ihjäl sig 1978 när han gick på en 25 meter hög lina i Puerto Rico. Han hade tappat den självklara tron på att lyckas med att gå på lina. Hans fru som också var lindansare har berättat:

 

"Det enda Karl tänkte på under de sista tre månaderna innan han föll var att falla. Det var första gången han någonsin gjort det och det kändes för mig som om han ägnade all sin energi åt att inte falla snarare än att gå på lina."


Söndagsbusiness

 
Idag har jag druckit två kannor kaffe. Skojar faktiskt inte. Jag vet att det är en fullständig osanning att man inte hinner träna och jag är den som säger det oftast, man hinner om man planerar. Fast varje regel har ett undantag och idag har jag faktiskt inte hunnit. (Jag hade hunnit om jag hade planerat, men jag fick en chock när jag insåg hur mycket jag hade att ta hand om idag)
 
Okej, så idag har jag: tvättat, städat lite kaos, sorterat lite papper, sorterat lite kläder (har en hel hög som jag ska reklamera. Varje kunds rätt..), tentapluggat, sammanfattat en halv bok, skrivit instuderingsfrågor, läst case och skrivit arbete. Jag är helt slut i huvudet men har fortfarande en lååååååång väg att gå, så det kommer få bli en kanna kaffe till. Min kropp skriker efter frisk luft och motion men jag måste bli klar. Som tur är har jag gymkort på 24/7, så om det krisar får det fan bli en midnattstripp dit.
 
Mina träningar har sett ut såhär under veckan:
Måndag: Boxning och fys
Tisdag: Fightkarate på morgonen, grundkarate på kvällen
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: Kickboxning
Lördag: Karate
Söndag: SÖNDAGEN ÄR EJ ÖVER!
 
Det här schemat ska jag försöka hålla mig till fram tills december. Jag har ett dumt skol-schema som gör att jag inte hinner till träningen på torsdagar och därför blir det så dumt med onsdag, torsdag som vilodagar - men man får göra vad man kan. Söndagar är det tänkt att det blir mest konditionsträning. Det blir mycket kampsport, vilket jag älskar. Behöver dock få in lite mer idrottsspecifik styrketräning, men detta får jag ta mer i januari.
 
Detta blev ett fett långt blogginlägg! Jag hinner nästan aldrig skriva numera, och dessutom tycker jag att det är roligare att uppdatera på Instagram, så ni kan följa mig där istället om ni tycker att jag är tråkig här!
 
Puss.
 
 
 
 
 

Äter frukost klockan 13

Skolan börjar 15. Skulle egentligen hinna massa saker i morse, men jag är aldrig effektiv när jag har sovmorgon.. Tänkte bli bättre på det snart. Idag blir det häng i skolan fram tills 19, sen ska jag boxas i Malmö.
 
Puss.

Hej och hejdå!

 
Jag är evigt tacksam till dom personer som har fått mig att känna att det är kul med träning igen. Jag hjälper gärna tillbaks lite till dom som är vart jag var för ett tag sen, när jag hade tappat lust och ork. Man får hjälpas åt. Idag var Jessica och jag ute i skogen och sprang en runda (hon sprang två) och sen körde vi lite utegym.
 
Jessica tycker att det är skitkul att springa medan jag hatar det. Hon ska försöka få mig att hitta det roliga i löpning och jag ska försöka få henne att se det roliga i annan träning.
 
Jag har tränat i ungefär en månad nu. Kanske 2-3 gånger i veckan i genomsnitt och det har varit perfekt som start. Det har inte hänt alls mycket på vågen men jag känner mig extremt mycket starkare redan. Nu ska jag få bort några kilon och bli snabbare och smidigare. Kommer köra mycket karate och explosiv träning i höst.
 
Har tänkt på att ordna ihop en liten söndagsgrupp som vill ta sig ut till Karlslund varje söndag och köra lite kondition och stationsträning. Ni som läser och vill följa med, HÖR AV ER. Denna vintern ska fan inte spederas i soffan med bakfylla och magkatarr. Hejdå till det!
 
 
 
 

RSS 2.0