24 januari 2012

Ledig dag idag. Den har tillbringats i tvättstugan. Och framför spisen. Och med dammsugaren.. Har tvättat rubbet. Lagat mat för en vecka framöver. Förstår varför rika människor anställer folk för sånt här, jag är helt slut!




Söndag

Hej bloggis! Är hemma med mig själv den här söndagen. Har inte mycket kraft och lust att ta mig ut och hitta på något (den här vintern förvandlar mig till årets tråkmåns) så det blev hemmamys med mig själv idag. Har tänt massa ljus, förberett en film och gjort kycklingsallad. Pannacotta och kaffe latte till efterrätt! Bra söndag ändå.

Imorgon blir det jobb och imorgon startar thaiboxningen och karaten!!!!! :) Muay thai imorgon, karate på tisdag. 2012 är det riktiga fightåret! Men det startar som sagt imorgon. Nu; pannacotta. Puss


Lördagsmys

Det är lördag och jag tyckte att min syster kunde få en day off från kidsen idag. Jag ställde upp som babysitter ikväll, men helt ärligt så var det mer för min egen skull. Fick ju umgås med världens finaste killar. Så mycket kärlek!


i Landskrona





3 januari 2012. Sjukt ju! Igår hängde jag med Jessi, Mirjam, Saranda och Farah. Vi käkade lite mat som Farah smällde ihop efter jobbet (så duktig tjej). Sen rökte vi årets första vattenpipa och spelade in musikvideos. Skit rolig app för övrigt! Nu är Mirjam hemma hos mig och vi äter salta pinnar. Inget har förändrats i Landskrona, livet står still så fort man kommer hit.. Vår/sommar hade inte skadat just nu. Längtar ihjäl!!!!


2 jan 2012

Gott nytt år allihop! Jag drömde konstiga drömmar inatt. Jag drömde om hela året, olika händelser. Fast i drömmarna blir det alltid så mycket brutalare och omgjort. Jag drömde om karate, om curling, om hockey (älskar hockey nuförtiden), om Zlatan, om Barcelona, om Göteborg, om Farahs bröllop, om mina vänner; Jessica, Mirjam, Saranda, Casse. Om mitt jobb, mina arbetsfriends, om skolan i Borås. Alltså fan jag drömde nog om allt inatt! Vaknade upp och fattade inte vilket år det var, eller om det hade varit nyårsafton än.. Haha, det är sant!

Jag är kvar i Landskrona och ska vara här tills på onsdag. Har ångest för att åka hem och behöva jobba. Fattar inte varför man måste jobba, såååå dåligt. Nu ska jag snart iväg och röka årets första vattenpipa hos Farah. Vi börjar tidigt i år.














RSS 2.0