Mat och sånt

 
Hej. Har mått pisspiss i 3 dagar nu. Ont i halsen, ont i huvudet, ont i kroppen, spykänslor, ja ni fattar! Fast idag så mår jag bättre, och då känns det som att man precis har blivit released from prison. Har precis ätit middag. Mamma gjorde lyxmat, som vanligt. (varje dag, tänk er)!!! Nu sitter jag och chillar och väntar på att klockan ska bli 19. Då ska jag hem till Edona, hon har fått för sig att hon ska bjuda på middag ..
 
Jag förstår inte vad det är med mina vänner och middagar. Farah lagar middag åt oss varannan dag, Jessica bakar IHJÄL sig och vem stoppar i sig allt om inte vi andra? Nu har tydligen Edona hakat på trenden att man ska bjuda på mat så nu kommer väl hon sätta oss i matkoma ikväll. Detta har resulterat i att bland annat Cassandra känner att hon också vill bjuda snart, jag hörde något rykte om cevape snart. Sedan ska det grillas varannan dag, OCH till råga på allt så bor jag hemma denna sommaren och min mamma leker Gordon Ramsey's kök varje dag.. Och vill man inte vara med och äta då är man otacksam. Orkar inte mer!
 
Jag längtar tills på måndag, då sätter mitt träningsläger i Malmö igång. Ska jobba + träna 3 pass per dag, det kommer bli mysigt. Önskar jag kunde säga som Blondinbella och bara nöja mig med det; ja, jag har lite extrakilon just nu men jag älskar livet och mat för mycket för att bry mig om det. HEHE, all cred till henne.
 
 

Farah

Förförra året när jag, Farah och Jessi var i Egypten så stod vi vid den här vägen varje dag. Vi hade kanske 15 km in till city och varje dag stod Farah just här och prutade på taxipriserna som FAN! Hon brukade pruta ner från 50 spänn till kanske 15-20 beroende på dag och vårt humör. Det roliga var att när Farah väl fick som hon ville, så satte jag mig alltid längst fram i bilen och när vi var framme och jag insåg hur långt och billigt vi hade åkt, så ville jag alltid ge chaffören en extra slant. Farah kokade varje gång, hon hade fått pruta helt i onödan.


Thats just us. Farah makes the work, Emma fuckar upp det igen!
 
PS!
På tal om Farah så ska hon vara med och morgonprata på Din Gata nästa torsdag och fredag. Sen ska ni alla rösta på henne, för hon vill bli radiopratare. Jag återkommer med mer info. Tror att hon kommer prata om kiss, bajs, tjockjeans och kanske någon utav dagens män.

12 juli 2012

 
Hey!
 
Har haft lite hektiska dagar på sista tiden. Ska jag sammanfatta så har allt och inget hänt. Har blivit bestulen på typ en halv månadslön + andra grejor värda mkt pengar. Försöker fortfarande komma över det, haha. Det roliga är att när sånt väl händer så kan man bara skratta åt det efteråt. Det är precis som att man tappar intresset för pengar och sånna grejer. Man förstår typ att det finns viktigare saker i livet och tänker att man är glad för att inget värre har hänt i ens liv. Ni förstår vad jag menar.
 
Igår träffade jag lite kollegor i Köpenhamn. Väldigt dejligt även om kvällen fick avslutas rätt tidigt. Idag ska jag till Köpenhamn igen för att träffa lite fler kollegor. Skippar karnevalen idag men joinar den imorgon. På lördag fyller jag år och ska ha lite kalas hemma med mina favvotjejer. Vet att vissa av er vill se en önskelista men alltså jag vet inte vad jag vill ha. Eller jo jag vill ha jättemycket, men jag bryr mig inte vad ni köper. Men här har ni lite grejor som jag behöver:
 
- Smycken från dyrberg/kern (detta är kanske mer ngt min familj borde köpa... hehe. Finns en klocka som heter PALACIO och kostar rätt mkt. Den vill jag ha tack! Annars ett armband + ring från Starlight-kollektionen (också Dyrberg/Kern). Det tjockare armbandet, mellersta storleken, i guld. Eller den tunna ringen i guld strlk 18. tack på förhand. Annars andra lite billigare smycken, såsom tunna ringar eller något.
 
- Inlines (så jag kan åka med jessi)
 
- En iphone 4S
 
- Parfym (Armani Emporio She, eller Laura Biagotti-parfymen, eller ngn av Escadas kanske)
 
- Presentkort på vadsomhelst (kicks, åhlens, i dont know)
 
- Hårgrejer. Riktigt bra schampo + balsam + inpackning
 
JAG KOMMER INTE PÅ NGT MER!
Puss
 
 
 

RSS 2.0