it's getting late

Tiden? Vart försvinner den? Jag vet att klockan är snart 1 på natten och jag vet att jag har föreläsning tidigt imorgon, men jag får vara trött imorgon tror jag, tar den smällen. Antal pluggtimmar idag: 0.

Jag och Frida från min klass stannade förvisso kvar på biblioteket idag efter skolan och försökte få lite matte gjort, men idag var vi båda sega och okoncentrerade, så vi bestämde oss ganska snabbt för att ge upp. Lite plugg fick jag gjort när min storasyster Sabina ringde och undrade vad jag gjorde. Tvättar, hinner inte plugga svarade jag och fick typ världens utskällning. Kände mig så kass att jag faktiskt tog och gjorde lite uppgifter mellan tvätt och om-möblering. Jag fick något slags infall helt plötsligt och ville få ut en hel stor garderob. Jag bor litet och en stor garderob som tar MASSA plats fick ryka. Den står utanför min dörr nu och imorgon tänkte jag ragga upp ngn händig som har lust att skruva isär den så att jag kan bli av med eländet :) Det får bli en klädstång på väggen istället, kommer bli MUCHO better. Frivilliga får gärna höra av sig! Du får gärna vara typ 1,80 lång, ha mörkt hår och ha typ världens finaste leende (typ; du ler - jag dör eller typ; du ler - jag smälter ihjäl).. Haha, eller också kan du se ut hur fan som helst, bara du vet hur man skruvar loss en garderob ;)

Aja, efter att ha avslutat typ 5 timmars tvättid (ja, jag tvättade typ ALLT) så tog jag tag i min granne Linas hår och färgade henne. Igår färgade och klippte jag även min söta kompis blondie-Frida som blev brunett, såååååå fint! Och eftersom att jag gjorde alla andra fina i håret förrutom mig själv så fick jag ett litet flipp nyss och slängde i lite färg i mitt eget också! Så här sitter jag, klockan är snart 1, huvvet är fullt av färg!

Men imorn släpper jag frisörandet och tvättandet och fikandet och jag vet inte vad, istället tar jag och börjar STUDERA på allvar. Tänkte sova över på biblioteket eller så, så vi hörs om ett tag igen! Laku noc!


l'amour


Nu måste jag bara få visa er en grej. Häromdagen så gick jag förbi en trevlig inredningsbutik här i Borås. Där fanns massa mysiga prylar till hemmet och bland annat fanns där vägg-texter man kunde få köpa. Grejen med vägg-texterna var att för precis samma pris som för de färdiga texterna - kunde man få en väggtext med sin alldeles egna påhittade text. Det var egentligen det jag var ute efter, men orkade inte vänta i några dagar utan ville ha en väggtext DIRR! Så jag köpte en som fanns färdig.. "Wow, franska" tänkte jag och tog texten som jag trodde betydde kärleken är dum när man är ensam.. Det passar ju ändå bra tänkte jag, kärleken är rätt dum när mina vänner och min familj inte finns nära. Så jag fick en bra idé .. Tänkte att jag skulle sätta upp texten med massa bilder på mig och folk jag tycker om.

Resultat ser ni här, fint va:



Nu till problemet. L'amour est stupide ensemble betyder INTE att kärleken är dum när man är ensam.. Min fina väggtext betyder att kärleken är dum när man är TILLSAMMANS... Fattar ni problemet? Nu är fotona fastklistrade, massa kärleksfoton.. Och en text där det står att kärlek är dum när man är together. Haha, för andra gången idag - ska jag skratta eller gråta? Haha, min gamla franska lärare Leif hade INTE gillat detta.

flyt?


Jag skrev ett statusupdate på fejjan här om dagen där jag skrev:

every 60 seconds you spend angry or upset is a minute of happiness you'll never get back!


Jag försöker verkligen leva efter dessa orden, men just nu är jag upset och tänker vara det ett litet tag. Jag har suttit och skrivit på en labbrapport som har varit hur knepig som helst och när jag ÄNTLIGEN känner mig klar (idag) så försvinner den från datorn. Orkar inte förklara och måste skynda mig till skolan.

Så jävla klantigt, ikväll börjar jag om.. Wohohoho!!


balen 2009

Haha, jag hittade ett videoklipp från förra året när jag blev intervjuad av HD på studentbalen. Så jävla sjukt, det var typ orkan ute, håret flög åt alla håll och kanter. Mitt i allt skrattar jag typ ihjäl mig åt vad fan då? Haha, håller för luggen under hela intervjun, mitt i allt ställer sig en kvinna i burka lite diskret bakom och vill vara med.. Och när snubben som intervjuar frågar om val av klänning så säger jag att det inte spelade så stor roll vad jag hade för klänning. Orka ljuga! Haha.



Haha, snälla checka handen, den är inte still en enda gång! Men vilken kväll det här var, vill tillbaks!

words.



lördag

Cha! Jag är i Skåne och hälsar på.. Inte för att jag kommer hinna se så mkt utav skåne, jag sitter och pluggar.. Löser ekvationer samtidigt som jag kollar live på karate-SM. Hade gjort allt för att ändra om lite i schemat och vara med där istället, men men. Jag kör hårt inför nästa år istället! Så får ekvationerna förgylla min vardag (+ mina helger) detta året :-)

Hoppas iaf att ni andra har en vild lördagskväll!

Puss & kram

omg

Nytt bord och stolar, nya vinglas, ny dator, nya högtalare, ny tv, ny tv-bänk, ny mobil. Jävla konsumtions-samhälle, men jag behövde verkligen allt. Är jävligt glad (och fattig) nu. Vattenpipan är här och mamma är här Hur underbart är inte livet ibland? ♥




måndag/ny vecka

Svensk politik känns inte som världens roligaste grej just nu. Jag är jävligt besviken på Sverige och Sveriges invånare. Det är ju världens hysteri just nu, och det enda man hör folk säga är att det är en katastrof att SD fick så många röster, men vem var det egentligen som röstade? (typ, vem vareee som kastaaa?)

Det gör mig riktigt ledsen och förbannad att det nu är ett faktum att många i min närhet (som jag säkert träffar dagligen och kanske tillochmed tycker bra om) har röstat på SD och hjälpt dem till den svenska riksdagen. Jag går fortfarande runt och tror att det har blivit ngt slags fel i röstningen.. Att det omöjligt kan vara så många som står bakom SD och deras politik. 

Aja, det finns ingenting man kan göra just nu så nu pratar vi inte mer om det på ett tag, eller vad tycker ni? Jag är just nu helt totalt slut. Det blev en lång dag med skola, handling, matlagning och till slut lite härlig träning på Onyx. Jag har redan träningsvärk, fantastiskt!

Nu tänkte jag däcka och sova bäst.



Natti natti!

lördagskväll

Kul lördagskväll igår med några härliga Borås-kompisar.. Det är så bäst att ingen av oss är från Borås egentligen, vi är som invandrare i den här stan :-) vi förfestade ihjäl oss och sen gick vi till xoy (varmt ställe) och dansade lite!




Min söta klasskompis granne Fadia


18 september 2010


Vadå? Ska jag behöva hålla reda på papper, böcker och NYCKLAR hem? Shit. Och varför är det inte städat när man kommer hem? Högen med kläder ligger kvar precis som jag lämnade den. Hemma i Skåne brukade den alltid mystiskt försvinna av sig själv..

Idag är det storstädning, tvätt och plugg som står på schemat. Det är ingen som bryr sig om att jag vill ut och festa/dansa när böckerna ligger och skriker mitt namn. Det är liksom ingen som ställer upp och hjälper till och städar åt mig, maten står inte serverad och det finns ingen brämhults juice hemma!!!!!!


Så jävla hårt livet blev helt plötsligt





missing you

Dessa två sista dagarna har inte varit världens bästa dagar. Jag har blivit förkyldast i världen och mår piss dygnet runt. Har nyst så mycket att min käke har typ gått ur led, true story. Man ska inte klaga, jag lovar jag gör inte det. Allt är super, allt är bra. Men dessa två senaste dagarna har jag saknat min familj, släkt och mina vänner helt extremt mycket. Varför är ni så långt bort när man behöver er?

Hade jag kunnat bestämma själv just nu så hade jag hoppat på första bästa tåg och åkt till Norrköping där världens finaste Jessica bor. Men nej det går inte, jag går och har labb nu istället.....


Två av världens finaste kompisar.

söndagsproblem

Idag är världens segaste dag. Jag har en miljon saker att göra, men ingenting går idag. Allt får vänta till imorgon. Jag och Celina (min lilla fina inneboende) tog tag i livet igår och firade med piggelindrinkar.. Det tog 3 timmar att hitta något att ha på sig, jag skojar inte.. Tänk er att vi bor väldigt litet och trångt, 3 tjejer. Hade någon filmat mig igår när jag gick runt och försökte ta på mig så hade ni blivit chockade över hur fula ord jag kan.

Våra killkompisar Sebastian och Christian kom sedan över och skulle ha lite förfest med oss. Dom höll på att tappa haka och tänder när dom såg högarna med kläder och bombnedslaget. Ingen av dom hade sett något liknande i sitt liv sa dom.. Sen gick vi till xoy och skulle dansa, Celina och Camilla tog sig aldrig riktigt in så jag fick hänga med Seb och Chril, vi kickade loss på dansgolvet. Det var lite varmt.

Idag har jag panik. Dom har fan rätt, jag har inte iheller sett ngt liknande i mitt liv, hur ska vi lösa det här egentligen? Har lite panik inför imorgon också. Jag ska köpa en ny dator, ny TV, ny telefon och ny miniräknare. Fattar ni? Så mycket tekniska prylar på en och samma gång, jag kommer bli så jävla rånad. Jag hatar tekniska prylar. För dyrt, för jobbigt att bestämma sig vilket man ska ha. Hemsk dag, men det blev iallafall fralle-frulle & färskpressad juice i början av söndagen, så jag är nöjd ändå.


life in Borås just nu

Sämst uppdatering.. Men vad ska jag skriva egentligen? Det är inte så att jag har ett spännande liv just nu.. Jag försöker ta skolan på allvar. Det har aldrig hänt innan så jag har svårt för att komma in i allt.

Jag planerar min tid och håller i ordning alla viktiga papper, datum och tider. Det har iheller aldrig hänt förrut, så det känns lite mysko.

Jag pluggar matte, kemi och fysik och det är vad jag kommer hålla på med de närmsta 5 åren, minst.

Jag ska bli ingenjör, jag trodde ett tag att jag skulle klippa hår.

Jag trodde jag skulle känna mig ensam, vi bor 3 tjejer på inte allt för många kvadratmeter och jag kan knappt hålla koll på vad någon heter.

Jag trodde att jag skulle festa mest av alla på nollningen.
Nollningen har typ knappt sett mig, jag har tränat och läst.



Jahapp, vad kan vi dra för slutsats av det här då?? INGET är som jag hade tänkt just nu. Det är verkligen sjukt mkt som händer och det kommer nog ta ett tag innan allt känns normalt. Just nu är allt långt ifrån normalt. Jag köpte smart-piller idag. Frida i min nya klass sa att det skulle fungera. Jag går på allt sånt skit å köpte direkt.

Sen shoppade jag lite när jag ändå var igång. Orka vara fattig och student..


RSS 2.0