HAPPY FRIDAY

Det är fredag. Jag har precis jobbat klart.. 7 heldagar i rad kändes tufft men nu är det slut! För två dagar iaf! Är på väg till Falkenberg med mina julklappar å mitt röda vin.

Stod på systemet som ett stort frågetecken mitt i kaoset och försökte hitta ett bra rött vin? Hur ska man veta.. Försökte få tag i ngn som jobbade, men det var total kaos så jag ryckte tag i ngn gubbe i 60årsåldern och vilken jackpot!! Han var ngn slags vin expert och pratade länge om druvor och kvalité.. Typiskt mig att pricka rätt! Nu blir det falkenberg och juuuulmys! God juuuul!


Jul jul jul!

Prata inte med mig förrän efter julhandeln och mellandagsrean.. Haha jag är helt slut. Vi hörs efter att rean är rensad! Pussss!


Lördag

Lördagskväll har spenderats med fina vänner och vin. Lite vodka, lite mojitos, lite corona men pyttelite av allt. Så jag mår som en princess nu! Jag och min fina vän Louise som är och hälsar på mig kom hem vid 3, som är en jävligt bra tid.. När vi var på väg att dra vidare från El Corazon till Park Lane så hindrade vi oss själva och tog en taxi hem istället. Bästa beslutet ever! Nu ska vi sova. Tack Lovisa, Louise, Tina, Carro och Cajsa för ikväll! Min lägenhet ser ut som skit men det var det väl värt ;) PUSS


Måndagsmys

Hatar att vara förkyld :( har tänt ljus, köpt apelsinjuice och choklad dock. Känns lite bättre..


12/12/11

Leker med världens gulligaste ungar! Älskar er very much men saknar min systerdotter Nalani, som jag inte får träffa lika ofta :(


Ledig

Ledig dag idag. SÅ skönt. Behövdes egentligen igår (efter personalfesten) men då jobbade jag extra istället. Bakis. Sprang upp å ner i trappor å vek kläder å stod i kassa och jaa, fixade allt helt enkelt. Utan att sjukanmäla mig som en hel del andra haha.. Sen åkte jag till syster och däckade. Och idag passar jag världens snällaste William!


Lördag!

Personalfest och jag vi har druckit så jävla mkt vin att det är galet. Kvällen blev ändå misslyckad till slut, vill bara gifta mig och skaffa barn just nu.. Min nya klänning är fin iaf! hej då


Storm

Jag kom nyss hem från kvällens karateträning.. Jag fick gå i 5 min från spårvagnen och när jag kom hem var jag så blöt att jag lika gärna kunde ha varit nybadad med kläder på.. Det är verkligen hemskt ute men jag tänker gå till gymmet nu. Jag är för rastlös för att gå och lägga mig och allt jag har i huvudet just nu är träning. Det är så lätt att bara glömma allt annat medan man tränar, så jag drar igen. You don't get it by wishing ;) Puss så länge!


tung helg!

Har glömt att skriva om SM! Eller glömt och glömt, har inte hunnit blogga något. Jag är både nöjd och missnöjd. Nöjd om man ska utgå ifrån hur mycket jag har tränat de senaste 2 åren. Missnöjd om man ska utgå ifrån vad jag hade tänkt mig med den här tävlingen. Vad ska jag säga? Det var jätteskumt att fightas på en tävling igen.. Även om det har känts okej på träningarna, så funkade det inte riktigt "på riktigt". Jag förlorade min första individuella fight och den vill jag aldrig mer prata om tror jag. Jag vet inte vad jag höll på med.. Sedan när det var dags för lagmatcherna så bestämde jag mig helt enkelt för att jag inte tänkte förlora oavsett hur det kändes i kroppen. Jag förlorade dock en av dem mot en väldigt rutinerad tjej, men gjorde en bra match så det var okej. Resten av lagmatcherna vann jag, men skötte mig inte helt som jag ville. Huvudet ville en grej, kroppen gjorde en annan. Man kan tänka sig att jag borde vara lite knäckt, men det är faktiskt tvärtom. Är sjukt taggad inför nästa år som kommer vara i Göteborg. Tänker träna stenhårt och tänker ta mitt SM-guld då. Planerade tävlingar för 2012 kommer blandannat vara Swedish Open i Malmö, JKA riksmästerskap i Malmö, Nordiska Mästerskapen i Kristianstad och sen får vi se. Kommer även gå på en landslagsuttagning i Malmö i januari bara för att kolla hur det känns.
Men sen får jag inte glömma att vi tog GULD i mixlag, alltså när man tävlar både tjejer och killar i ett lag. Mitt lag, Göteborgs Karate Akademi är grymma. Känns så skönt att ha ett så passt ungt lag och att ha folk på träningarna. Vi hade en sjukt rolig helg och efter guldet så sprutade vi Pommac över hela parkeringen och sjöng vår franska raplåt. Kändes riktigt fint och eftersom att det var första året man körde mixlag någonsin, så har vi bestämt oss för att försvara det här guldet även nästa år! Tunga grabbar & tjejer helt enkelt :)

Stockholm next

Sitter på tåget mot Sthlm. Älskar att åka tåg och älskar att åka till Sthlm så det är en perfekt combo. Köpte en macka och muffins på espresso house för att jag kände att jag ville gotta till det men jag är för nervig för att äta eller sitta still. Vill bara att det ska bli matchdags NU, orkar inte vänta mer.


RSS 2.0