30 september

Vet att jag inte är någon superbloggerska just nu, det är väl inte riktigt jag. Men idag har min statistik råkat skjuta upp mot skyn eller något. Givetvis är det väl några nyfikna själar där ute som säkert väntar på att jag ska ge någon kommentar om vad fan som slog till mig i huvudet när jag bestämde mig för att ställa upp i en liten fredagsflört, i radio. Och det tänker ni få nu! Jag fick ett samtal när jag låg i sängen med feber och livet kändes trist. Självklart var jag inte sen med att tacka ja.

Jag tänkte såhär. Nervositet är så himla roligt att leka med och därför ville jag testa mina egna nerver. Jag älskar allt som har med media att göra. Får jag en chans att vara med på radio är det väl KLART SOM FAN att jag säger ja och kör på det. Oavsett hur pirrigt eller pinsamt eller nervöst det än känns. Sen att det råkar vara ett dejtingprogram är väl skitsamma? Jag går väl inte med på det och tror att jag ska hitta kärleken i mitt liv, det tror ni väl inte själva? Visst, det hade ju inte skadat men jag är faktiskt realistisk här.

Det var lite roligt faktiskt. En av roliga grejer jag ska berätta för mina barn! Efter den här lilla fredagsflörten stack jag ut på stan och tog en fika med min friend Marika. Vi fikade å åt mongoliskt och var säkert ute i 5 timmar eller något. Pratade gamla Boråsminnen och erkände båda 2 för varandra att vi faktiskt SAKNADE Borås?! När vi båda bor i centrala Gbg.. Twisted! Imorgon väntar jobb, bio och sleepover med syster.


En Boråsbild från xoy. Blir nog en tripp dit snart igen!

Puss och kram och godnatt.

sitta hemma

Har betalat världens dyraste terminsavgift, börjat på världens roligaste sport och så sitter jag här. Lite kvar tills träning och jag kan inte träna. Jävla axel.. Precis när jag äntligen kommer igång igen, då ska man behöva sitta hemma och äta kladdkaka. Orkar inte.

15 september

Michaela Forni, världens bästa.

Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha. Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara med just den människan. Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt. Det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig.

Det handlar om skrattanfall och vackra händer.

Så är det bara.


12 september

Sitter å försöker peppa inför träning. Är trött, har jobbat, det är ösregn ute och jag har bara ätit nudlar. Hittar inte mitt tandskydd å mina fotskydd är också borta. Detta kommer bli blåmärkenas dag, men jag är såååååååå iväg och på g till träningen nu. Bjuder snart på lite bilder, jag börjar bli tråkig här ju. PUSS

9 september

Måste få visa upp min nya paris-tavla. Har letat hur längesom helst efter en stor tavla som inkluderar eiffeltornet, men inte hittat. Självklart hittar jag en på ikea. Hur tråkigt som helst då halva Sverige snart kommer ha den hängandes hemma. Men struntsamma, jag älskar den!


min höst

Heeeeeeeej. Längesen! Jag är världens periodare. Ska försöka skriva oftare och uppdatera alla nyfikna själar om vad som händer hos mig. Kan meddela att sommaren tog slut på ett ögonblick. Vet inte ens vart den tog vägen.

Annars leker livet. Höst är det mysigaste som finns tycker jag. Älskar ponchos och boots. Halsdukar och stickade tröjor är också något som gör livet liite finare, så I love höst. Sen är hösten också det underbaraste som finns eftersom att träningen sätter igång då igen. Denna terminen har jag pausat karateträningen och precis börjat på Muay Thai istället. Tre träningspass och HELA kroppen är blå. Stora blåmärken på armar, ben och lår. Det ser inte särskilt snyggt ut och det där med att bygga på naglar, lösögonfransar och allt vad det var tänkt i höst kan jag glömma på en gång. Men lyckan av att sätta igång med träningen igen och dessutom äntligen få börja på Fighter Centre och thaiboxning? L y c k a. Kan inte förklara närmre än att ni ska gå in här och titta på videon som visas i början.

Sist jag var och tränade så tyckte man att jag skulle testa på en mer avancerad grupp än nybörjargrupperna. Självklart har jag utmanat mig själv med att skippa nybörjarpassen och köra lite mer avancerat direkt. Vet inte alls hur det kommer gå, men antagligen kommer jag kunna utvecklas extremt mycket fortare. Vet även att det kommer resultera i bra många fler blåmärken än vad jag någonsin har haft, men så länge jag blir bättre så kommer det snart vara andra som får ta blåmärkena ;) Så fort jag kom in på Fighter Centre och kände doften (?) av svettiga benskydd och mattor, så visste jag direkt att jag kommer spendera många timmar av denna hösten där. Är såå taggad.

Skriver snart om lite mer spännande saker för er som inte fattar ett dugg av vad jag pratar om!
PUSS


Kvinnligt?

RSS 2.0