sthlmsbilder

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om Sthlm. Antigen så älskar jag det eller så hatar jag det, jag vet inte. Ska iallafall vara här nu ett litet tag. Det är en evig väntan på att skolan ska börja nu.. Det är lite kvar och snart ska min fina syster gifta sig, woop woop!










Jag och Celina var och upptäckte att Textilhögskolan i Borås får vara med på Sthlm Fashion Week.. Borås är kändis.

Sthlm

Stockholm med syster och kusin. Min kusin är 13 och fyller 14, sjukt. Puss, god natt!


man kan inte ens somna nu

Nu är klockan halv 5 på morgonen och jag kan inte sova, för jag är så glad att jag ska börja skolan. Och mitt i allt råkar jag hamna på någon blogg. Denna tjejen råkar läsa samma utbildning som jag ska läsa, och ska göra sin praktik i HONG KONG i höst. Jag kan absolut inte sova nu. Hur mycket skit Göteborgare och Sthlmare (och jag) har pratat om Borås, så tar jag tillbaks allt på en gång. Borås är världens bästa stad med världens bästa utbildning. Jag är för glad för att sova nu.

Här kan ni ju läsa så länge. Tills dess att ni får läsa hos mig.
http://lisarebecka.wordpress.com/

Estockholmo

Fattar ni att regnet precis väckte mig eller? Sverige; skärpning. Imorgon blir det roliga grejor. Hälsa på min fina, fina (snart gifta) syster i Sthlm. Min fina, fina kusin Enna kommer också - sjukt längesen!

Att hinna med:

- Fixa Sabis hår (ingen lätt match)
- Träffa fina, fina kompisar
- Hitta en finfin klänning till systers bröllop
- Gå på årets fest (täby, VARFÖR täby?)
- Planera Borås-flytt med sthlmare that's going to Borås (fattar ni vilket självmord förresten?)






Såklart hinna ta en dejt med JACK och Celina också.. :)


headbang = nackspärr

Ni vet när något gör så ont att man bara vill gråta, gråta, hela tiden gråta? Så känns det nu. Jag ska aldrig mer danca headbang på tisdagar, fan vad ont!

Nu går jag ut med mina favoritvänner å dricker kaffe, det kanske blir bättre då.




Borås

Just det. Har ju glömt å berätta om Borås och mina nya homies där.. Vi hade en underbar dag/kväll där i torsdags och efter torsdagen så är jag till och med PEPP på att flytta dit. Dom flesta som flyttar till Borås i höst har aldrig varit där, vissa visste inte ens vart det låg på kartan, haha. Det blir kul, can't wait!




tuesday

Igår fyllde min kusin Edvin år. Vid sådana tillfällen sitter man inte hemma å deppar precis, då går man ut och firar. Det var tisdagsklubb och vi fick även lite kusinbesök från Malmö.. En kusinträff nästan. Det krossades lite glas (muggar?), spilldes lite champagne (vin?), och det fördes lite oväsen. Så pass att någon ringde akuten (securitas?!). Haha, skitsamma. Det blev en fin kväll med fina kusiner.











en historia

Kollar runt på lite klänningar till systers bröllop (det börjar dra ihop sig nu) och engelska märket TFNC har grymt fina klänningar. Vill ha en enkel klänning men ändå lite festligare än vanligt.

TFNC finns typ på Asos och Nelly också, men inte i de färgerna jag vill ha. Så frågan är ifall jag hinner få dom här klänningarna om jag beställer från TFNC's hemsida. Det är ingen som är/ska till London eller? I så fall måste ni skrika.

Är ni där så vill jag ha denna.
http://www.tfnclondon.com/Product/43691_Online_Exclusive_One_Shoulder_Embellished_Shift_Dress.aspx


Förresten så har jag glömt å berätta att jag hade en heldag i Borås i torsdags. Träffade lite skolkompisar och såg min man Salem Al Fakir. Jag friade men jag tror inte att han hörde så bra. Mina nya kompisar Louise och Celina var on G och vi hade superskoj med MASSA prutande. (även på kebab, inträde och drinkar!!) Man kan pruta på allt i Borås, vilken grej. Kebaben gick ner i pris och cidern kostade 24,50! Jag trivs redan.


what happens on the moehipp

Världens finaste blivande brud, kidnappning, hellikopter, bastu, bosnisk folkdans, skaldjursbuffe, brandlarm, väktare, Port du Soleil, öl, drinkar och sambuca =


It's a möhippa and it got crazy. Ja det kanske spårade lite men det gillar vi.


passionforpassion

Fattar ni vad svårt det var att hitta på ett nytt bloggnamn eller? ALLT är upptaget, fan vad folk ska blogga och hålla på.. Mitt gamla bloggnamn stod ju för mitt efternamn, och jag tycker inte om det längre så jag kände för att byta. Efternamnet är så fult att skriva, så mycket konstiga bokstäver sammanförda. Jag får gifta mig, fort. Någon med fint efternam som är villig? Ring och fria!

Idag har jag lekt med min nya Canon EOS 500D! Här är lite bilder från den. Om ni undrar varför jag är så himla spacklad på vissa utav bilderna så är det för att jag har övat på å sminka inför systers bröllop. Haha, nu låter ju detta underligt, men alltså, jag ska sminka och styla henne och därför övar jag på mig själv. (Okej, jag vet. It's a HMMMM-warning) God natt!














RSS 2.0