Dagens text

Jag har träffat så mycket stolpskott till människor sedan jag flyttade till Göteborg. Dom finns överallt så jag har valt att kalla Göteborg för Stolpskottsstaden. Eller Kioskmongostället, det är bara att välja. Jag har haft svårt att fatta hur vissa människor kan vara så jobbiga, ytliga, störda eller rent av tråkiga men ändå är jag så glad att jag har träffat sådana människor i mitt liv. Hur hade jag annars vetat hur mycket jag älskar mina allra närmaste och käraste?

Jag levde på bara csnbidrag förra året och haft det riktigt jobbigt med att få pengarna till att räcka till. Det har HELT ärligt vattnats i munnen på mig när jag har försökt nätshoppa utan pengar eller gått runt i affärer och bara velat ha allt. Men fan vad glad jag är ändå, hur hade jag annars kunnat värdesätta känslan av att få en lön, gå in i en affär och köpa det jag behöver.

Jag har inte varit utomlands på snart ett år (vilket är INGENTING egentligen) men känner hur det börjar krypa i kroppen, hur jag vill iväg på solsemester. Oavsett om det blir av snart eller inte, så kommer det bli av så småningom. Då ska jag njuta så mycket och tänka på när jag satt hemma i Sverige och det regnade ute.

Nu ska jag inte säga något dumt, men jag kan säga såhär. Jag har dejtat och varit ihop med människor som inte har varit något för mig. Jag har helt enkelt varit med människor som inte har haft något att komma med överhuvudtaget. Det har inte känts hundra, men då har det självklart blivit spännande. Det har inte gått att släppa, även om jag har vetat att det har varit fel. Jag har låtit andra människor få passera ur mitt liv, som egentligen borde ha stannat där mer än många andra. Jag har inte kunnat uppskatta något som har varit rätt och enkelt, bara utan drama. Men här är jag, många misstag senare. Men ingen är gladare än jag, för utan misstagen hade jag aldrig lärt mig att uppskatta det jag uppskattar nu.

Är i Skåne just nu och älskar att vara här. Denna helgen har varit grym och jag har fått hänga med mina finaste vänner. I lördags tog en tripp till Malmö och var ute och festade, det blev grymt bra. Älskar Skåne och att allt är så nära här, men inser alltid hur mycket jag tycker om Göteborg när jag väl är tillbaka hemma. Vilket som nu är hem!


I söndags våldgästade Mirjam och Jessica mig med brunch efter utekvällen. Finaste vännerna!


RSS 2.0