14 september 2012

Vill bara fightas och bli så jävla stark just nu. Men sitter hemma jätteförkyld, dricker te och läser. Det kommer!
 

13 september 2012

ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT förkyld men tänkte kämpa mig igenom den här dagen ändå. Tackade nej till antagligen detta årets största insparksfest, låg hemma och drack te istället. Jag tyckte att det var starkt gjort av mig. Om jag mår dåligt efter en god natts sömn, så vetefan hur jag hade mått om jag hade hakat på mina nya friends Sami & Arantx-juice som tydligen var ute hela natten lång ;) Hur roliga grejer jag än måste ha missat så är jag glad att jag tog det mogna beslutet att stanna inne.
 
Nu ska jag duscha och åka till skolan. Idag lämnar vi in vårt första case. Det har varit stor panik gällande det här caset i vår klass, men jag tänker. Vi är nya, hur proffsiga kan vi vara? Det löser saj.
 
Och imorgon. Imorgon imorgon är det fest i Köpenhamn. Och vi vet ju alla hur svag jag är för fest och Kph i en kombo. Köpenhamn tre gånger på en månad fungerar liksom inte i längden, eller gör det?
 

Förra helgen i Köpenhamn. Jag ville gärna inte åka dit med en halvt knäckt näsa, men Sofija envisades. Hon var så taggad att hon ville ställa upp på att ta en käftsmäll, så att jag inte skulle vara den enda som såg ut som Rocky. Det är en bra vän.
 

de senaste dagarna

 

September

lite bilder från france!
Hade lite fin semester hos frugan i Frankrike. Har inte hunnit skriva något om det eller om något annat för den delen, men France-trippen blev väldigt lyckad. Vi hann med Nice, Cannes, Antibes, Jean les pins, Theoule (och alla småställen däremellan) på en vecka. Vi gjorde misstaget att festa i Antibes en kväll och sedan var vi fast. Det blev sedan samma ställe, varje kväll. Vi träffade massa folk, många kul och många wierd. Det blev mycket bilturer (50% av alla bilder jag tog är typ tagna i bilen) och mycket fest. Lite sol och bad däremellan och hysterishopping i slutet. Tack Louise för ditt fina sällskap å för att du bor i ett så fint land.
 
Sedan har jag dessutom börjat skolan. Utbildningen känns 100% rätt i magen. Jag och mina magkänslor. Allt måste kännas 100 för att det ska funka, det gäller allt. Jag ger upp direkt annars. Har liksom aldrig förstått varför man ska nöja sig? Vi bor i Sverige. Man kan byta utbildning, arbete och partner så fort något inte är 100. Easy.
 
Imorgon ska jag fightas lite med Victor Bull, the raging bull. Hoppas på att han kan spöa ihjäl mig. Saknar den känslan! Sedan måste jag bara nämna att jag älskar rutin. Välkommen tillbaks.
 

RSS 2.0