Köpenhamn

Är så fruktansvärt glad efter varje gång jag har varit ute i Köpenhamn. Det blir ALDRIG tråkigt. Både jag och Lovisa blev av med våra mobiler (och varandra!) igår, men förlåt. Det var värt det ändå. Fantastisk kväll.

body

 
Spelar ingen roll vilken kropp i världen jag hade fått välja bland att få ha. Jag har gjort mitt val! Den här tjejen kan omöjligt ha några bekymmer!

Ge mig Zlatan

 
Idag så skulle Ryan Gosling och Eva Mendes flyga med vårt flyg från Köpenhamn till New York. När dom kommer upp mot gaten så är det jag som står där och det är mig dom kommer fram till. Jag reagerar och tycker det är skumt att ngn säkerhetssnubbe står och håller deras bagage och jag reagerar över att de båda ser väldigt glada och entusiastiska ut men other than that so nope, jag kände inte igen dem. Haha. Sämsta skådespelarvetaren genom tiderna är jag. Poletten slank inte ens när jag tittade i deras pass och såg namnen. Jag var nära på att fråga henne om passet igen, tyckte jag kände igen henne från någonstans..... Haha! Som när Fredrik Ljungberg handlade av mig en gång, folk ser fan inte ut som de gör på TV. När Fredde handlade så såg jag bara en kortväxt man i manchesterbyxor. När Eva Mendes kom upp till mig med sin kille såg jag bara ngn slags latinobrud och en skäggig pojkvän.. Jaja. Låt mig träffa Zlatan någon gång istället.

yes, jag gjorde tomatsoppa idag!

Tomato soup is a soup made from tomatoes. It may be served hot or cold, and can be made in many styles.It may be smooth in texture, but there are recipes which include chunks (or small pieces) of tomato, cream and/or chicken stock. Popular toppings for tomato soup include sour cream or croutons. Tomato soup is one of the top comfort foods in Poland and the United States. "Tomato" ranks among the top three flavours of soup produced by the Campbell Soup Company.

Commercially prepared tomato is available in a variety of forms, including canned, condensed and in powder form. It can be made "from scratch" by blanching fresh tomatoes, removing the skins, then blending into a puree.

Gazpacho is a tomato soup of Spanish origin, served cold.

 


turkish coffe @grandma's

 
Turkish coffee is a style of serving coffee. Roasted and then finely ground coffee beans are boiled in a pot or (cezve) and served in a cup where the grounds are allowed to settle. Sugar is added to taste. This method of serving coffee is found in the Middle East, North Africa, the Caucasus, and the Balkans.

sail away


Plan A


Tomatoes

 
 
Jag har fått dille på tomater. Vet inte var jag ska ta vägen. Jag äter tomater hela tiden. Om nätterna drömmer jag om tomatsoppa och om dagarna tänker jag på tomatsoppa med creme fraiche. Shit vad gott det är med tomater!
 
På fredag kommer min syster ner. Vi ska ha en systerdag och hitta på något mysigt. Tror jag ska ta henne till Tomatens Hus. Närodlade tomater och systersällskap på en fredag, fint som fan!

Skåne

Idag stack vi till Tomatens land. Ligger någonstans ute i Vallåkra för er som vill åka dit. SKIT mysigt café. SKIT mysiga vänner.
 

Hemma

 
Jag ska flytta tillbaka till Skåne!
Jag har varit här en sommar nu och jag har självklart saknat Göteborg, min lägenhet, Park Lane och lite mer men i höst blir det studier i Malmö och en till flytt i mitt liv. Man kan ju tro att jag älskar att flytta men det gör jag inte. När jag var 19 år och precis hade tagit studenten så reste jag till Barcelona, Mexico, Argentina, Österrike och Egypten inom loppet av ett halvår. När jag kom hem så packade jag väskorna och flyttade till Göteborg utan en blekaste aning om vad jag skulle göra där. Jag klarade inte av att vara någonstans i Skåne och kände att det inte var något för mig.
 
Sen växte jag upp och blev 22 (woow), och insåg att det faktiskt inte spelar någon roll var man bor.
Jag är helt kär i Malmö och Köpenhamn, jag älskar att vara på alla ställen som påminner dig om alla minnen och allt som man har gjort och växt upp med. Jag är säker på att jag kommer flytta fler gånger i mitt liv men sanningen är att det inte finns något annat som är hemma än just här.
 
 

RSS 2.0