s a t u r d a y n i g h t

Igår. Fin kväll. Var med Tina & Jenny och vi hamnade på Chez Amis för lite drinkar. Det var tydligen fri bar och fria drinkar för vissa en kväll som igår. Vissa dagar är jag glad att jag har blonda vänner. De fixar steken liksom. Efter Chez tog vi oss vidare till Lounge och hade en lyckad kväll. Denna vintern har jag inte tagit mig ut på party alls, så det var mysigt att få dansa av sig lite iaf. Kan tänka mig att det kommer vända nu när det blir varmare ute och när man slipper vinterjacka och så mycket kläder. Då kommer nog party-Emma tillbaks till sitt rätta jag igen. Can't wait. Mår oförskämt bra en dag efter fri bar förresten. Har jobbat och powerwalkat och haft stört mycket ork och energi. What's up with that?


Hade på mig svart top från Monki, skinnkjol från H&M och röd kavaj från Zara igår. Och så mina turkosa fjäderörhängen från Gina. Måste skaffa ett stativ så jag kan ta lite bra foton nu när den här bloggen är igång för fullt. Man kan ju inte göra saker halvt känner jag.


Kommentarer
Postat av: IMPASHION by Pelin Özan

SV: Haha, tycker exakt likadant. Tänkte typ flytta till Berlin under sommaren, typ en månad eller så. Men det kostar så jävla mycket med lägenheterna i Mitte (det är dit jag vill). Får se hur jag ska göra!



HAHA fan vad soft hörru! I'll keep that in mind. ;) Ha det super! Tacktack.

2012-03-04 @ 23:39:58
URL: http://impashion.blogg.se/
Postat av: johanna

fin blogg :)

2012-03-05 @ 08:23:53
URL: http://emmyjohannalundgren.blogg.se/
Postat av: Jeanette Ståhl

Hej Emma!

Kul att du är i farten och bloggar på lite oftare. Mysigt att följa dig oavsett om det är vardag eller fest! Kram!

2012-03-05 @ 09:19:41
URL: http://mrsjeanette.blogspot.com
Postat av: julia

Snygg du är!

2012-03-05 @ 22:54:36
URL: http://byjulia.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0